Itālijas jaunieši līdz nāvei spīdzina un ņirgājas par senioru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Policija, Itālijas dienvidos, arestējusi sešus jauniešus un divus pieaugušos, kurus tur aizdomās par 65 gadus veca vīrieša spīdzināšanu un aplaupīšanu, kas novedis pie seniora nāves, vēsta BBC.

Prokurori apgalvo, ka seši 17 gadus veci jaunieši un divi pieaugušie - 19 un 22 gadus veci, esot izveidojuši "bandu", ņirgājušies, situši 65 gadus vecu vīrieti kā arī dalījušies ar videoklipiem, kuros redzami uzbrukumi. 

Tiek ziņots, ka vīrietis par kuru šī "banda" ir ņirgājusies bijis invalīds un dzīvojis pastāvīgās bailēs. 

Pirmo reizi policija saskārās ar šiem jauniešiem, kad 5. aprīlī, kāds kaimiņš ziņoja par laupīšanu. Ierodoties notikuma vietā, policija konstatēja, ka vīrietis savās mājās nav ēdis un dzīvo pilnīgā nabadzībā.

Ar mediķu palīdzību vīrietim tika atvesta pārtika un ūdens, taču atbraucot pārbaudīt situāciju otrreiz, izrādījās, ka viņš neko nav ēdis un bezspēka dēļ nevarējis atvērt arī ārdurvis.

Vīrietis tika nogādāts slimnīcā, kur 23. aprīlī nomira. Ārsti min, ka vīrietis nomiris no smagiem, iekšējiem ievainojumiem, taču pēc nāves rezultāti vēl nav publiskoti. 

Policija ziņoja, ka vīrietis ir bijis piekauts ar nūjām un vairākkārt spārdīts- gan uz ielas, gan savās mājās. 

Itālijas ziņu aģentūra "Ansa" vēsta, ka vīrietim esot bijusi garīga invaliditāte un viņš nav varējis sevi aizstāvēt. Policijas rīcībā ir informācija, ka 14 jaunieši senioru vajāja un spīdzināja mēnešiem ilgi.

"Banda" vīrieti esot saukusi par "Vīrietis no bērnu ciema", izmantojot jauniešu kluba nosaukumu iepretim viņa mājai. 

.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu