"Veiksminieks vai tieši otrādi!" Papagailis, kurš izglābies no neskaitāmiem nelaimes gadījumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Brazīlījā amazones papagailis vārdā Fredijs Krīgers pats izlauzās no nolaupītāju rokām un atgriezās zoodārzā. Kā izrādās, putns ne reizi vien ir iekļuvis dzīvībai bīstamās situācijās, vēsta "Daily Mail".

Pirms četriem gadiem papagailis Fredijs Krīgers iekļuva apšaudē. Viņa saimnieks bijis narkokurjers un pie viņa centās ielauzties policija ar ieročiem. Izšautā lode trāpīja papagailim knābī. Pēc šāviena papagailis kļuva akls un viņa spalva uz spārna sadega. Kad saimnieku apcietināja policija putnu nogādāja zoodārzā.

Savukārt aprīļa sākumā Fredijam iekoda čūska. Tā nebija indīga, tomēr papagailis zaudēja daudz asiņu, bet izdzīvoja un veiksmīgi izveseļojās.

Tikai pāris dienas pēc notikušā, papagaili kopā ar vēl vienu putnu nolaupīja no zoodārza.

Divas dienas pēc nolaupīšanas putns pats spēja atgriezties mājās. Zoodārza darbinieki gan nebija pārsteigi, jo jau zināja par viņa spējām izglābties no jebkādām nelaimes situācijām.

Zoodārza darbinieki joprojām nevar sniegt atbildi uz jautājumu vai papagaili laupītāji pameta viņa izkropļotā knābja un sarežģītā rakstura dēļ, bet viņi atzīst, ka pastāv iespēja, ka tik tiešām papagailis varēja izrauties no laupītāju rokām. 

Viens no darbiniekiem piebilst:" Es pat nezinu vai Fredijs ir veiksminieks vai tieši otrādi!" 

Medijs "The Guardian" jau bija vēstījis par līdzīgu gadījumu, kad kāds papagailis esot bijis tik gudrs, ka palīdzējis narkokurjeriem, ziņojot par to, kad tuvojas policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu