Ramzijs traumas dēļ savu pēdējo spēli "Arsenal" rindās jau ir aizvadījis (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/LETA

Pazīstamais velsiešu pussargs Ārons Ramzijs traumas dēļ savu pēdējo maču Anglijas futbola klubā Londonas "Arsenal" ir jau aizvadījis.

Ramzijs, kuram ir 28 gadi, UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfinālā pret Itālijas vienību "Napoli" guva kājas traumu, bet, kā apstiprinājis "Arsenal" galvenais treneris Unai Emerijs, viņš šosezon laukumā vairs neatgriezīsies, kā rezultātā futbolists savu pēdējo maču Londonas klubā ir aizvadījis.

Ar nākamo sezonu Ramzijs spēlēs Itālijas flagmanī Turīnas "Juventus", ar ko viņš februārī noslēdza ienesīgu četru gadu līgumu.

"Arsenal" vienībai vēl UEFA Eiropas līgā atlicis aizvadīt pusfinālu pret Spānijas klubu "Valencia", kā arī finālu, ja komanda tajā iekļūs.

Ramzijs Londonas klubā spēlējis jau kopš 2008.gada, kad viņš pārnāca no Kārdifas "City" komandas. Kopš tā laika "Arsenal" vienībā nav palicis neviens cits futbolists.

"Arsenal" sastāvā Ramzijs 371 spēlē guva 64 vārtus, tai skaitā uzvaras nesošos 2014. un 2017.gada Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa finālos. Viņš kopā ar komandu šajā turnīrā triumfēja arī 2015.gadā.

Velsas izlasē Ramzijam ir 58 spēles un 14 vārti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu