Maija Rozīte pamet darbu TV3 laika ziņās (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maija Rozīte-Krištopane
Maija Rozīte-Krištopane Foto: Publicitātes foto

TV un radio personība Maija Rozīte-Krištopane pavēstījusi, ka pamet darbu TV3 laika ziņās. 

Par to Rozīte-Krištopane pavēstījusi savā sociālā tīkla "Instagram" kontā. 

"12 gadi, vairāk nekā divi tūkstoši epizožu, kurās vēstīts par teju visām mūsu platuma grādos iespējamām dabas parādībām, par neskaitāmiem karstuma un arī aukstuma rekordiem, sausumu, plūdiem un pat dažiem virpuļviesuļiem.

Un šodien ar vislabvēlīgāko prognozi atvados no TV3 laika ziņu skatītājiem, sakot milzīgu paldies par uzticību, pacietību, atbalstu un reizēm arī kritiku, paldies par kopā būšanu," trešdien rakstīja TV personība. 

Tāpat viņa pateicās saviem kolēģiem un atgādināja, ka arī turpmāk darbosies radio "Star FM". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 gadi, vairāk nekā 2 tūkstoši epizožu, kurās vēstīts par teju visām mūsu platuma grādos ?iespējamajām dabas parādībām ☀️??⛈??❄️???✨⚡️?..., par neskaitāmiem karstuma un arī aukstuma rekordiem, sausumu, plūdiem un pat dažiem virpuļviesuļiem?... un šodien ar vislabvēlīgāko ? prognozi atvados no @tv3_latvia laika ziņu skatītājiem, sakot milzīgu paldies par uzticību, pacietību, atbalstu un reizēm arī kritiku, paldies par kopā būšanu!!!♥️ un, protams, paldies arī maniem superprofesionālajiem kolēģiem!??? bija prieks un gods sastrādāties!!? tiekamies citos projektos un kā allaž - @starfmlatvia katru darbadienu no 13 līdz 16!??? #endofanera #timetomoveon #tonewbeginnings #tvhost #radiodj

A post shared by Maija Rozīte - Krištopane (@maijarozite) on

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka 8. martā kanāla TV3 laika ziņas pameta arī TV personība Ansis Klintsons.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu