Marcinkēviča piedzīvo zaudējumu Namanganas turnīra otrajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Diāna Marcinkēviča
Diāna Marcinkēviča Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas trešā rakete sieviešu tenisā Diāna Marcinkēviča ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Uzbekistānā notiekošā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pasaules tūres Namanganas W25 sērijas turnīra vienspēļu sacensību otrajā kārtā.

Pasaules ranga 266.vietas īpašniece Marcinkēviča, turnīrā būdama izlikta ar otro numuru, otrajā kārtā ar 2-6, 4-6 zaudēja Honkongas tenisistei Judisai Čonai (WTA 498.), kurai arī iepriekšējā nedēļā citā Uzbekistānā notikušajā turnīrā nācās piekāpties.

Par pirmās kārtas pārvarēšanu Marcinkēviča nopelnīja piecus WTA ranga punktus.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Marcinkēviča pirmās kārtas mačā ar 6-4, 6-1 sagrāva vien 16 gadus veco mājinieci Setoru Normurodovu, kura WTA rangā nav atrodama un kura turnīrā startēja ar rīkotāju piešķirto īpašo ielūgumu jeb "wild card".

Marcinkēviča tikmēr sasniegusi dubultspēļu ceturtdaļfinālu. Ceturtdien viņa duetā ar ukrainieti Žannu Poznihirenko, būdamas izliktas ar pirmo numuru, sacentīsies pret krievieti Anastasiju Pribjlovu un Šalimaru Talbi no Baltkrievijas.

Otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšana Marcinkēvičai ļāvusi tikt pie deviņiem dubultspēļu ranga punktiem.

Pirmajā kārtā Latvijas un Ukrainas duets ar 6-1, 6-1 sagrāva mājinieces Normurodovu un Valentīnu Šlejnu, kuras turnīrā startēja ar "wild card".

Otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšana Marcinkēvičai ļāvusi tikt pie deviņiem dubultspēļu ranga punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu