Kaimiņu atceļ no "KPV LV" frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amata (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Partijas "KPV LV" pārstāvis - valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš pēc tikšanās ar Zaļo un zemnieku savienības pārstāvjiem, kurā runāja par iespējamo sadarbību valdības veidošanā.
Partijas "KPV LV" pārstāvis - valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš pēc tikšanās ar Zaļo un zemnieku savienības pārstāvjiem, kurā runāja par iespējamo sadarbību valdības veidošanā. Foto: Evija Trifanova/LETA

No partijas "KPV LV" frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amata ceturtdien, 2. maijā, atbrīvots deputāts Artuss Kaimiņš, aģentūru LETA informēja "KPV LV" deputāts, Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētājs Kaspars Ģirģens.

Viņš norādīja, ka par šo lēmumu balsojis vairākums no frakcijas sēdē klātesošajiem 11 deputātiem. Nākamnedēļ paredzēts lemt par jauna kandidāta virzīšanu uz frakcijas priekšsēdētāja vietnieka amatu, un jebkurš deputāts var izvirzīt sev vēlamu kandidatūru, norādīja politiķis.

Ģirģens skaidroja, ka frakcijā ir nolemts, ka ir jāveic pārmaiņas partijā, kārtīgi jāstrādā pie programmas izpildes, jānodrošina demokrātiskāks darba process, kur frakcijas deputāti ir vienlīdzīgi un tiek respektēts frakcijas citu parlamentāriešu viedoklis.

Kā ziņots, Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs iepriekš biedru sapulcē aprīļa beigās norādīja, ka partijai vajadzīga komanda nevis vienpersonisks līderis, jo viņš ir pamanījis, ka partijas Saeimas frakcija "krīt un ceļas" par darbiem, lai gan paralēli tam ir manāmas "šķeltniecības" pazīmes, ko noteikti neorganizē tā dēvētā partijas opozīcija.

Taujāti par Zakatistova izteikumiem, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) un Kaimiņš pauda, ka nesaredz problēmas "KPV LV" darbībā valdībā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu