Indrašis noslēdz jaunu līgumu ar Maskavas "Dinamo"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "Dinamo" noslēdzis jaunu līgumu, apstiprinājis klubs.

Pirms pagājušās sezonas Indrašis ar Maskavas komandu noslēdza līgumu uz diviem gadiem, turklāt arī kluba vadība sezonas laikā nenoliedza, ka vēlas turpināt sadarbību ar rezultatīvo latvieti.

Klubs gan ziņo, ka ar Indraši noslēgts jauns līgums, bet tā termiņš tiks paziņots pēc 16.maija.

Šī gada pavasarī Maskavas klubam mainījās vadība un līgumi tika pārtraukti, tāpēc pēc sezonas kontrakti ar spēlētājiem bija jāslēdz no jauna.

Aizvadītās sezonas KHL regulārajā čempionātā 28 gadus vecais Indrašis 55 spēlēs guva 16 vārtus un veica 15 rezultatīvas piespēles, kamēr Gagarina kausa debijā 11 mačos viņa kontā vieni vārti un četras piespēles.

Indrašis pašlaik ar Latvijas izlasi gatavojas kārtējam pasaules čempionātam. Pirms pārcelšanās uz Maskavu latvietis vairākus gadus spēlēja pašmāju klubā Rīgas "Dinamo".

KHL čempionātā Indrašis kopumā 385 spēlēs guvis 105 vārtus un veicis 124 rezultatīvas piespēles.

Maskavas "Dinamo" aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā bija piektā Rietumu konferencē, bet Gagarina kausā apstājās konferences pusfinālā, kur ar 1-4 piekāpās nākamajai čempionei Maskavas CSKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu