Kambala otrajā cīņā pēc atgriešanās boksā pēdējā brīdī pretiniekos dabū bijušo hokejistu (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Basketbolista gaitas noslēgušais Kaspars Kambala savu otro cīņu pēc atgriešanās boksā aizvadīs ar bijušo hokejistu Danielu Riekstiņu.

Sākotnēji bija paredzēts, ka Kambalam būs jātiekas ar ukraini Juriju Horbenko, bet pēdējā brīdī par viņa pretinieku kļuva Riekstiņš.

Kambala un Riekstiņš boksēsies piektdien "Skonto" hallē "101 Cīņu čempionāta" ietvaros, dueļiem sākoties plkst.19.

Piektdien svēršanās procedūrā noskaidrojās, ka Kambala sver 132 kilogramus, bet Riekstiņam ir 109 kilogrami.

Pašlaik 40 gadus vecais Kambala profesionālajā boksā atgriezās martā, ceturtajā raundā nokautēja baltkrievu Aļaksandru Ņahajčuku.

Galerija: Kambala profesionālajā boksā atgriežas ar pārliecinošu uzvaru pār Aļaksandru Ņahajčuku

Latvietis boksam pievērsās 2007.gadā, kad Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem par kokaīna lietošanu. Kambala sāka aktīvi trenēties boksā, aizvadīja divas cīņas amatieru konkurencē, abās uzvarot ar nokautu, bet 2008. gada jau debitēja profesionālajā boksā. Pirmā cīņa, kurā viņš izgāja uz ringa noslēdzās neizšķirti. Nākamās trīs cīņas Kambala uzvarēja, turklāt divas no tām ar nokautu. Drīz pēc tam viņš pameta boksu un atgriezās basketbolā.

Tikmēr jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonim Riekstiņam šī būs pirmā cīņa profesionālajā boksā. 24 gadus Riekstiņš vēl 2016./2017.gada sezonā aizvadīja dažas spēles Latvijas hokeja čempionātā, pārstāvot "Mogo" vienību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu