Raidījums: Tuvinieki meklē mistiskos apstākļos pazudušo Gati Krastiņu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Gatis Krastins

Tuvinieki meklē bezvēsts pazudušo Gati Krastiņu, kurš no Gudenieku ciemata Kuldīgas pusē braucis uz Rīgu ciemos pie sava dēla, bet ceļā pazudis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tuvinieki cer, ka iedzīvotāji palīdzēs atrast burtiski "izgaisušo" vīrieti.

Jau gandrīz divas nedēļas bezvēsts prombūtnē atrodas 28 gadus vecais Gudenieku iedzīvotājs Gatis Krastiņš. Vīrietis 21. aprīlī, kopā ar brāli devas uz Rīgu apciemot bijušo draudzeni un savu mazgadīgo bērnu, bet līdz galamērķim tā arī neaizbrauca.

Pēdējo reizi Gati redzēja tieši viņas brālis, kurš atveda puisi uz Rīgas autoostu.

Tur radinieki atvadījās un kopš tā brīža Gata mobilais telefons ir izslēgts. Trauksmi ceļ Gata mamma, kura vairākas dienas pēc kārtās mēģinājusi sazvanīt dēlu.

"Es vakar sazvanīju darba kolēģi, kur viņš strādāja. Viņš teica, ka pēdējā nedēļā Gatis ir bijis tāds jocīgs, negribējis ne ar vienu runāt, ierāvies sevī. Viņš man vispār tāds kluss puika, kā jau lauku puika. Ne viņš narkotikas lieto, nekur viņš tā neiesaistījās," teic vīrieša māte Mārīte.

Gata māte zvanījusi arī dēla bērna mammai. Sieviete bijusi pārsteigta un apgalvojusi, ka nav informēta par to, ka Gatis gribējis viņu apciemot, turklāt atklājusi šokējošus faktus - pirms kāda laika, Gatis ieminējies, ka grib padarīt sev galu.

Mārīte atklāj, ka pirms gada Gatim bija problēmas ar veselību, proti viņš sauca sevi cita cilvēka vārdā, iespējams, arī tagad viņš uzdodas par kādu citu personu un kaut kur slēpjas.

Pēdējo reizi kad vīrietis bija redzēts, viņam mugurā bija tumši zila jaka, balti zābaki, tumši zili džinsi. Vīrietim ir brūni mati, viņš ir vidējas miesasbūves, 180 centimetrus garš.

Ikviens, kura rīcībā ir ziņas vai noderīga informācija par pazudušā Gata Krastiņa atrašanās vietu, lūdzans zvanīt policijai, vai viņa mammai pa telefonu - 25763546.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu