Titulētais Valverde pēc treniņā piedzīvotā kritiena nestartēs "Giro d'Italia"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Titulētais spāņu riteņbraucējs Alehandro Valverde nestartēs šī gada "Giro d'Italia" velobraucienā.

Valverde pagājušajā nedēļā treniņā piedzīvoja kritienu, kā rezultātā viņš iedzīvojās kaula smadzeņu tūskā. Nedēļas nogalē, trīs dienas pēc kritiena, viņš startēja Lježas - Bastoņas - Lježas velobraucienā, taču to nepabeidza.

"Par nelaimi nevarēšu piedalīties tādā pārbaudījumā kā "Giro d'Italia", jo ir jāklausa savam ķermenim un par 100% jāatjaunojas, lai varētu aizvadīt labu sezonas otro pusi," piektdien tviterī paziņoja "Movistar" komandas riteņbraucējs.

39 gadus vecais Valverde "Giro d'Italia" startējis tikai vienu reizi, pirms trim gadiem izcīnot trešo vietu kopvērtējumā.

Valverde ir 2009.gada "Vuelta a Espana" uzvarētājs. Pērn viņš pirmo reizi karjerā tika kronēts par pasaules čempionu grupas braucienā.

"Giro d'Italia" velobrauciens startēs 11.maijā Boloņā un noslēgsies 2.jūnijā Veronā.

Pērn par čempionu tika kronēts brits Kriss Frūms, kurš šogad neaizstāvēs titulu, lai labāk koncentrētos vasaras vidū gaidāmajam "Tour de France" velobraucienam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu