Tetovētā latviešu modele Monami īsi pēc meitas dzimšanas dalās vaļsirdīgās pārdomās par vīru (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pasaulslavenā pašmāju modele, uzņēmēja un sociālo tīklu slavenība Monami Frosta (īstajā vārdā Irēna Straume) 13. aprīlī laida pasaulē otro bērniņu, kurai deva vārdiņu Neo. Tagad modele sociālajos tīklos dalījusies vaļsirdīgā stāstā par savu vīru Anriju Straumi un viņa atbalstu pēcdzemdību periodā.

"Tikai gribēju šeit mazliet palielīties par manu lielisko vīru. Viņš ir labākais tētis, ko es jebkad varētu iedomāties! Mostas nakts vidū un maina Neo autiņus, lai tikai es varētu pagulēt dažas minūtes ilgāk, pirms man viņa jābaro. Mostas pirms darba stundu agrāk, lai ar viņu padarbotos un es varētu pagulēt stundu ilgāk. Kamēr es guļu, viņš gatavo man brokastis, gatavo brokastis Gabijai, sagatavo viņu skolai un aizved uz skolu, kamēr es pati brokastoju un baroju Neo. Un tā ir tikai aisberga smailīte ar to, kā viņš rūpējas par mums!

Viņa sirds ir tik milzīga, ka es nevaru noticēt, kā esmu tik veiksmīga būt par viņa sievu, kopā audzināt bērnus un piedzīvot viņa mīlestību. Es vienmēr tevi mīlēšu," sirsnīgajā stāstā dalījās Monami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

Monami Frost ir grāmatu autore un apģērbu dizainere, un lielāku atpazīstamību ieguvusi pateicoties savai visai košajai ārienei - tetovējumiem. Daiļava 15 gadu vecumā kļuva par māmiņu Gabrielai un šobrīd ir precējusies ar latvieti Anriju Straumi, kurš strādā par tetovētāju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu