Svētdienas horoskops: 5. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suns. Ilustratīvs attēls.
Suns. Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Horoskops svētdienai, 5. maijam. 

AUNS Šodien būs manāms tavs piedzīvojumu meklētāja gars. Nav izslēgts, ka spēsi atrast tikpat dullu cilvēku kompāniju, ar kuru kopā ļauties krāšņām emocijām. Galvenais, nekrīti pārmērību grāvī!

VĒRSIS Tuvinieku teiktais var nedaudz aizskart tavas jūtas, taču tu ļaunu prātu neturēsi un nekādas scēnas netaisīsi. Šis ir piemērots mirklis, lai beidzot palutinātu sevi ar kādu kulinārijas brīnumu.

DVĪŅI Pēc lielajiem darbiem labprāt nedaudz iztrakosies, ļausi vaļu mirkļa iegribām. Tu būsi gādīgs arī pret tuviniekiem, parūpēsies, lai arī viņiem tiek sava deva prieka un jautrības.

VĒZIS Attiecībās ar atvasītēm no tavas puses šobrīd var prasīties kāds stingrāks vārds. Iespējams, jaunākā paaudze būs kļuvusi pārlieku prasīga, nedaudz iedomīga savos uzskatos. Vakarā palutini sevi ar glāzi laba vīna.

LAUVA Garastāvoklis var būt samērā mainīgs, kas var atsaukties uz attiecībām ar līdzgaitniekiem. Ja arī rodas pēkšņas dusmas, centies tās neizgāzt pār tuviniekiem. Mīļotais palīdzēs atgūt emocionālo līdzsvaru.

JAUNAVA Iekšēji alksi pēc pārmaiņām, taču ārēji neko neizrādīsi. Iespējams, vēlēsies psiholoģiski nobriest, pirms sper kardinālus soļus. Otrā pusīte neapzināti var sniegt tev vērtīgus padomus.

SVARI Tu lieliski pratīsi izvairīties no dzīves pelēcības un garlaicības, kamdēļ ap sevi pulcēsi tikt pat jautrus un dzīvespriecīgus cilvēkus. Šodien piedzīvotais vēl ilgi var palikt tavās atmiņās.

SKORPIONS Visbeidzot arī tu varēsi nesteidzīgi izbaudīt brīvdienu, pievēršoties tieši tām lietām, kas tev sagādā baudu. Nav izslēgts, dosi priekšroku domubiedru saietam, kurā varēsi smelties interesantas idejas.

STRĒLNIEKS Būsi gatavs dienu pavadīt sportiskā noskaņā. Kādam tas nozīmēs nelielu krosiņu caur mežu vai gar jūru, citam trenažieru zāles apmeklējumu. Vakarā vēlēsies baudīt dzīves romantisko pusi.

MEŽĀZIS Šis var būt zīmīgs brīdis Mežāžiem, kuri nodarbojas ar ģimenes biznesu. Iespējams, tieši šodien veiksi svarīgas pārrunas, centīsies rast vajadzīgo atbalstu ieceru īstenošanai.

ŪDENSVĪRS Labi sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi, kas tā vien mudinās sākt ko kopīgu. Varbūt jūs pievērsīsieties jaunam hobijam vai atsāksiet kādu savulaik novārtā atstātu projektu.

ZIVIS Nedēļu noslēgsi ar lustēšanos paziņu lokā. Nav izslēgts, ka noorganizēsi izbraucienu pie dabas. Attiecībās ar otro pusīti būs grūti prognozēt notikumu gaitu, daudz kas būs atkarīgs no mirkļa impulsiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu