Video: Rīgas "Dinamo" jaunieguvums Bens Māršals

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bens Māršals
Bens Māršals Foto: www.dinamoriga.lv

Maija sākumā Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" paziņoja par divu jaunu viesspēlētāju nolīgšanu - Vācijas augstākās līgas (DEL) labāko vārtu guvēju Jākobu Berjlundu no Zviedrijas un amerikāņu aizsargu Benu Māršalu. Portāls Apollo piedāvā ielūkoties Māršala spēļu momentos, pārstāvot Slovākijas klubu Banskas Bistricas "05 iClinic". 

26 gadus vecais Māršals aizvadītajā sezonā debitēja Eiropā, kad Slovākijas čempionāta komandā Banskas Bistricas "05 iClinic" viņš kopumā 66 spēlēs izcēlās ar 13 vārtiem un 39 rezultatīvām piespēlēm. Aizsarga kopējais lietderības koeficients bija +15.

Amerikānis aizvadīja arī četras spēles Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā, kur atzīmējās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, nopelnot neitrālu lietderības koeficientu.

Māršalu 2010.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar kopējo 201.numuru izvēlējās Detroitas "Red Wings", bet līdz šim turnīram viņam tā arī nav izdevies izlauzties.

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu