Latvijas hokeja izlases sastāvs tiks nosaukts trešdien

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pārbaudes spēle hokejā: Latvija - Krievija
Pārbaudes spēle hokejā: Latvija - Krievija Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas hokeja izlases sastāvs šī gada pasaules čempionātam tiks nosaukts trešdien, šorīt LTV "Rīta panorāmā" pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis.

Trešdien iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" ledus arēnā tiks aizvadīts izlases noslēdzošais treniņš pirms planētas meistarsacīkstēm, pēc kura arī kļūs zināms valstsvienības sastāvs.

Šobrīd vēl ir neskaidrības par uzbrucēju Teodora Bļugera un Kaspara Daugaviņa veselības stāvokļiem, jo viņi iedzīvojušies nelielās traumās, tāpat arī vēl nav skaidrs, kad komandai pievienosies vārtsargs Elvis Merzļikins, kura pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets" nupat noslēdza gaitas Stenlija kausā.

Latvijas nacionālā izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, aizvadīja sešas pārbaudes spēles "Euro Hockey Challenge" turnīra ietvaros.

Vispirms Latvija viesos ar 3:2 uzvarēja un 0:2 piekāpās Francijai, pēcāk pašmāju hokejisti "Arēna Rīga" uzvaras dalīja uz pusēm (2:4 un 2:1) ar spēcīgo Krievijas izlasi, bet pagājušajā nedēļā izbraukumā ar 1:4 un 0:2 atzina Šveices pārākumu.

Pasaules čempionāts Slovākijā sāksies 10.maijā, bet Latvijas valstsvienība Bratislavā tiksies ar Austrijas, Šveices, Itālijas, Čehijas, Krievijas, Zviedrijas un Norvēģijas nacionālajām izlasēm. Iekļūstot četru labāko komandu pulkā, izlase garantēs dalību ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu