Kivičam šķiršanās dēļ kādu laiku nāksies atlikt kāzas ar mīļoto Skulmi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs, kurš pēdējā tiešraidē pirms došanās uz Tenerifi paziņoja, ka jau šogad mīs gredzenus ar Lieni Skulmi, vēl nav oficiāli izšķīries no divu meitu mammas Madaras Kivičas. Izdevumam "Privātā Dzīve" Kiviča atklājusi, kā virzās šķiršanās process. 

"Manuprāt, šķiršanās būs lēna," atklāj Madara. "Lai gan komunicējam labāk nekā iepriekš, mums vēl joprojām ir domstarpības. Ir lietas, kurās Andri cilvēcīgi saprotu, taču nespēju nākt pretī tik ļoti, kā viņš to vēlas.

Man ir divi bērni, par kuriem jārūpējas. Nākamnedēļ apjautāšos, vai Andrim Tenerifē izdevies atrast darbu, jo ir jāmaksā alimenti...

Man ir svarīgi, lai varam draudzīgi aprunāties. Meiteņu dēļ," izdevumam skaidro Kiviča.

Šonedēļ tapa zināms, ka arī Madaras privātajā dzīvē ir jaunumi - viņas un Amerikā dzīvojošā režisora Mika Ozoliņa attiecības sākušās kā joks, taču pāraugušas nopietnākā simpātijā. 

Daiļā gaišmate atklāja, ka vasaru plāno pavadīt kopā ar Miku un abu atvasēm. 

Savukārt Kivičs ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi aprīļa nogalē pameta Latviju uz nenoteiktu laiku. Pagaidām gan nav skaidrs, vai Kivičam izdevies atrast algotu darbu Tenerifē, bet savā pēdējā tiešraidē pirms aizbraukšanas no dzimtenes viņš sacīja, ka ārzemēs ir ar mieru strādāt bārā, spēlēt ģitāru kafejnīcās, kā arī darboties tūrisma nozarē. 

Mūziķis savā šovā bildināja Skulmi, abiem apmeklējot pat kāzu plānotāju, lai realizētu sapņu dienu. Kā intervijā "Apollo" atzina Kivičs, viņš ar Skulmi vēlētos nosvinēt kāzas divvientulībā jūras krastā vai baznīcā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baudām jaunību. ? @andriskivics

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu