Video: "Liverpool" fani pie "Barcelona" futbolistu viesnīcas nakts laikā sarīko salūtu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LiverpoolEcho/Twitter

Šodien Anglijā "Liverpool" un "Barcelona" duelī tiks noskaidrota UEFA Čempionu līgas futbolā pirmā fināliste. Angļu futbola komandas fani nakts laikā sarīkojuši pamatīgu salūtu pie "Barcelona" futbolistu viesnīcas. Vai šāds gājiens palīdzēs "Liverpool" vienībai atspēlēties no 0:3 un izcīnīt vietu finālā?

Angļu fani pie viesnīcas, kurā dzīvo "Barcelona" spēlētāji, ap trijiem naktī nolēma sarīkot salūtu, lai neļautu pretiniekiem gulēt.

Pirmajā mačā, pateicoties diviem argentīniešu superzvaigznes Lionela Mesi vārtiem, "Barcelona" savā laukumā svinēja uzvaru ar 3:0. Finālā iekļūs komanda, kas uzvarās divu maču summā.

Gan "Barcelona", gan "Liverpool" savās vēsturēs par labākajām komandām Eiropā kronētas piecas reizes. Spānijas grands gan UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedzis pirmo reizi kopš triumfa turnīrā 2015.gadā, lai gan šajā fāzē tā uzvarējusi tikai divreiz no pēdējiem pieciem gadījumiem. "Barcelona" par labāko klubu Eiropā kļuvis 1992., 2006., 2009., 2011. un 2015.gadā.

Tikmēr "Liverpool" pusfinālā spēlē otro gadu pēc kārtas - pērn tā aizkļuva līdz finālam, kur gan nācās atzīt cita spāņu kluba Madrides "Real" pārākumu. Anglijas klubs par labāko Eiropā kronēts 1977., 1978., 1981., 1984. un 2005.gadā.

Vienības savā starpā nebija spēkojušās kopš 2007.gada.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu