Video: Vīrietis bēg no policijas un izlec no autostāvvietas trešā stāva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Pirmdien, 6. maijā, ap plkst. 3.30 naktī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu Daudzstāvu autostāvvietu Ulbrokas ielā, kur apsargs ziņoja par diviem aizdomīgiem tipiem, kuri ložņā gar automašīnām. 

Kamēr divas policijas ekipāžas devās uz notikuma vietu, apsargs ziņoja, kur abi vīrieši pārvietojas.

Pāris minūtes vēlāk kārtības sargi ieradās notikuma vietā, un viens no policistiem devās uz stāvvietas trešo stāvu, kur iespējamais pārkāpējs bija redzēts pēdējo reizi. Drīz vien kārtības sargs viņu pamanīja un deva komandu pacelt rokas, bet vīrietis pārlēca pāri margām un nokrita zālienā trīs stāvus zemāk.

Uz notikuma vietui nekavējoties izsaukti mediķi, bet divi no četriem kārtības sargiem turpināja otras personas meklēšanu. Pāris mirkļus vēlāk tika pamanīts kāds jaunietis, kurš pēc policijas darbinieka komandas apstāties sāka bēgt. Jaunais vīrietis bēgot uzskrēja virsū otram policistam, kurš viņu paklupināja.

No trešā stāva nolēkušais 35 gadus vecais vīrietis tika hospitalizēts, kā arī atklājās, ka viņš jau agrāk ir nonācis policijas redzeslokā par vairākām zādzībām. Savukārt otrs aizturētais, kurš bija 17 gadus vecs, nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Video: Vīrietis bēg no policijas un izlec no autostāvvietas trešā stāva

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu