Trešdienas horoskops: 8. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova / LETA

Horoskops trešdienai, 8. maijam. 

AUNS Esi savaldīgāks, iecietīgāks pret apkārtējiem, neļauj emociju uzplūdiem apgrūtināt saskarsmi ar līdzgaitniekiem. Šodien vēlamāk darboties vienatnē, jo tā labāk spēsi koncentrēties saviem pienākumiem.

VĒRSIS Apliecināsi profesionālās zināšanas, kā arī spēju neapjukt, saspringtākos apstākļos. Konkurenti, ar skaudību, noraudzīsies tevis sasniegtajos panākumos. Dienas izskaņā vēlēsies ātrāk doties pie miera.

DVĪŅI Kādam no zīmes pārstāvjiem var saasināties hroniska rakstura kaites, it sevišķi uz nervu pamata. Zvaigznes silti iesaka nepārslogot sevi garīgajā plānā, būt apdomīgākam ar veicamajiem darba apjomiem.

VĒZIS Nesteidzīgi risināsi ikdienišķos pienākumus. Būsi tālredzīgs materiālajā plānā, pratīsi veiksmīgi risināt ar lietišķajiem darījumiem saistīto. Ģimenes dzīvē iespējami patīkami pārsteigumi.

LAUVA Daudz kas būs atkarīgs no tava noskaņojuma. Ja spēsi uzturēt sevī labu omu, darbi uz priekšu ies ātros tempos. Turpretim, ja tevī mājos nelāgs garastāvoklis, liksies, ka viss krīt ārā no rokām, nekas nepadodas.

JAUNAVA It visā šodien būs jāietur papildus piesardzība, apdomīgums. Nav izslēgts, ka saņemsi šķietami vilinošus lietišķos piedāvājumus, taču kāds no tiem var slēpt sevī nejaukus zemūdens akmeņus!

SVARI Labā saskarsme ar apkārtējiem palīdzēs tev ikdienas gaitās, kā arī padarīs tevi par ieredzētu personu praktiski jebkurā kompānijā. Līdz pēcpusdienai nevajadzētu risināt juridiska rakstura jautājumus.

SKORPIONS Tas nekas, ja tavi uzskati krasi atšķiras no apkārtējo dzīves redzējuma, galvenais, prast vajadzīgajā brīdī atrast kompromisus un lietas noteikti ies uz priekšu! Šodien vēlams būt piesardzīgākam pie auto stūres.

STRĒLNIEKS Esi vērīgāks pret dotajiem solījumiem, nesāc uz sevi uzņemties pārāk lielu atbildības nastu. Ieguvēji neapšaubāmi būs tie, kuri spēs saglabāt nosvērtību un mēra sajūtu lietišķajās aktivitātēs.

MEŽĀZIS Prasmīgi orientēsies saimnieciski organizatoriskajās lietās, būsi neaizstājams lietišķajās pārrunās. Privātajā dzīvē var būt nedaudz grūtāk panākt savu, taču tu būsi apņēmības pilns sasniegt kāroto!

ŪDENSVĪRS Vēlēsies patstāvīgi organizēt savu darbu, būt neatkarīgāks no apkārtējiem. Nav izslēgts, šodien izdosies atrisināt ar materiālo dzīves pusi saistītus jautājumus, iegūt vērtīgus lietišķos kontaktus.

ZIVIS Izrādīsi apstiprinātu interesi par kultūras dzīves norisēm, radošām aktivitātēm. Šis var izrādīties zīmīgāks brīdis ar reklāmu, žurnālistiku un skatuves dzīvi saistītajiem Zivs zīmes pārstāvjiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu