Ceturtdienas horoskops: 9. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis uz sētas.
Kaķis uz sētas. Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops ceturtdienai, 9. maijam. 

AUNS Ja vien saglabāsi līdzšinējo aizrautību un enerģiskumu darba lietās, droši vari rēķināties ar turpmāko priekšniecības atbalstu savām iecerēm. Iespējams, aktualizēsies ar nekustamo īpašumu saistītais.

VĒRSIS Garastāvoklis šodien var būt samērā svārstīgs. Šis nav piemērotākais brīdis, lai dibinātu jaunus kontaktus, veiktu svarīgas pārrunas ar priekšniecību. Labāk padosies individuālas aktivitātes.

DVĪŅI Tu noteikti tuvosies nospraustajam mērķim, taču svarīgi, lai šobrīd nekļūsti pārlieku dedzīgs, nesāc sasteigt lietas! Jo īpaši apdomīgam vajadzētu būt, kārtojot juridiska rakstura formalitātes.

VĒZIS Diemžēl nav izslēgti sarūgtinājumi, proti, var netikt pildīts tev dotais vārds, kas savukārt radīs jūtamus kavēkļus ikdiena darbos. Taču neskatoties uz šķēršļiem, tu saglabāsi ticību panākumiem!

LAUVA Ja vien pratīsi saskatīt un izmantot radušās iespējas, vari rēķināties ar labiem panākumiem. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi ļoti koķetīgs, vēlēsies radīt simpātijas un paliekošu iespaidu.

JAUNAVA Šodien var nākties tikt galā ar patiesi piņķerīgiem, sarežģītiem jautājumiem. Darba gaitā secināsi, ka esi jūtami audzis savā profesionālajā attīstībā, ieguvis daudz svarīgu zināšanu, iemaņu.

SVARI Iespējams, tev tiks uzticēta jauna kolēģa apmācīšana. Tu būsi draudzīgs un atvērts pret jaunpienācēju, uzņemsies šefību pār viņu. Paša darba gaitās viss ritēs savu gaitu. Vakarā vēlēsies būt kopā ar mīļoto.

SKORPIONS Var krasi mainīties viedoklis, par kādu no līdzgaitniekiem. Šodien gūtās atziņas būs patiesi nopietnas un vēl ilgi paliks tavā atmiņā. Kādam Skorpionam var uzsmaidīt veiksme materiālajā plānā.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, nāksies doties neplānotā braucienā vai arī pārstāvēt uzņēmuma intereses, kādā izstādē, prezentācijā. Savus panākumus galvenokārt balstīsi uz lieliskajām saskarsmes spējām.

MEŽĀZIS Veiksmīga diena. Droši vari iesaistīt paziņas, draugus, savu profesionālo jautājumu risināšanā. Galvenais nepārforsē ar darba slodzi, neiedzīvojies pārpūlēs! Šis var būt zīmīgs brīdis brīvajiem Mežāžiem.

ŪDENSVĪRS Tu būsi patiesi enerģisks un neatlaidīgs savās aktivitātēs. Droši vari pievērsties atbildīgiem darbiem. Komunikācijā ar augstākstāvošajiem ātri radīsi kopīgu valodu.

ZIVIS Ja arī šķietami uzticams cilvēks sagādā vilšanos, nepārdzīvo, šoreiz apstākļi var vienkārši sakrist tev nelabvēlīgā kārtībā. Esi drošāks savā rīcībā, nebaidies uzņemties jaunus izaicinājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu