Kādu sievieti dzīvesbiedres krāpšanai izvēlas Zodiaka vīrieši? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Astrologi no portāla "Soulpost" atklājuši, kas ir tās lietas, kas spēj apdraudēt stabilas attiecības un vest kārdināšanā katru no Zodiaka vīriešiem. Zvaigžņu pētnieki brīdina - ja sieviete sava vīrieša tuvumā atpazīst sievieti, kas atbilst aprakstam, nav vērts ķerties pie pārsteidzīgiem secinājumiem, taču der saglabāt modrību.

Auns

Šīs zīmes vīrietis, visticamāk, krāps savu mīļoto ar nimfomāni - Auni ir impulsīvi, mīl spontanitāti un neieredz rutīnu. Tiklīdz šīs zīmes pārstāvis jūt, ka seksuālā dzīve ar partneri palikusi paredzama un garlaicīga, tas neapzināti sāks meklēt kādu dāmu, kas būs gatava galvu reibinošiem seksuālajiem eksperimentiem.

Šis vīrietis nevēlēsies lieku attiecību drāmu, tādēļ visticamāk atradīs kādu, ar ko to saistīs tikai sekss.

Vērsis

Vērsim attiecības, gluži tāpat kā dzīvē, svarīgākā ir stabilitāte. Sieviete diemžēl nekad nevarēs uzminēt, kad šis stūrgalvīgais vīrietis būs nolēmis, ka līdzšinējās attiecības vairs nav tik uzticamas.

Šīs zīmes vīrietis, visticamāk, krāps savu otro pusīti ar dāmu, kas no ārpuses šķitīs pilnīgi neievērojama un netipiska Vērša līdzšinējai gaumei.

Dvīņi

Šīs atraktīvās zīmes pārstāvji ir pārliecināti, ka dzīvē vismaz vienreiz ir jāpamēģina pilnīgi viss, tādēļ neuzticības akts var nākt no visnegaidītākajiem apstākļiem.

Dvīņi nav izvēlīgi un spēs savu partneri krāpt ar jebkuru sievieti, kas būs tam gatava.

Vēzis

Šīs Ūdens zīmes pārstāvji parasti nekrāpj savas otrās pusītes. Viņus no sānsoļiem attur sirdsapziņa, turklāt Vēži zina, ka nespēs tikt galā ar nomācošo vainas sajūtu. Ja zem šī zvaigznāja dzimušais tomēr izlems par labu neuzticībai, viņš izvēlēsies sievieti, kas rūpējas par viņu un liek Vēzim justies mīlētam.

Ja sieviete būs jauka un iejūtīga pret savu otro pusīti, šīs zīmes pārstāvis nejutīs ne mazāko vēlmi to krāpt.

Lauva

Karaliskais Lauva ir pieradis saņemt visu, ko vien vēlas.

Ja viņš izlemj par labu krāpšanai, tas, visticamāk, būs ar sievieti, kura jūtas seksuāli atbrīvota.

Šīs zīmes pārstāvjiem ir grūti pretoties fiziskai pievilcībai un vilkmei.

Jaunava

Sānsoļa veikšanas iespējamība attiecībās ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi ir neticami zema.

Ja nu gadījumā Jaunava izlems padoties kādai cilvēciskai vājībai un būt neuzticīgs savai partnerei, viņš to darīs ar sievieti, kas neskoposies ar komplimentiem un atzīs viņa nozīmīgumu.

Svari

Svaru domas un intereses burtiski mainās ik dienas, tādēļ dāmai, kas ir attiecībās ar šīs Zīmes pārstāvi noteikti jābūt modrai. Tas, ka vīrietis uzvedas mierīgi un nemēģina aktīvi izraisīt konfliktus nenozīmē, ka viņš neskatās uz citas daiļavas pusi.

Svari sānsolim meklēs kādu, kas ir tikpat harizmātiska, kā viņi paši.

Skorpions

Lai arī šī ir seksuālākā no Zodiaka zīmēm, sievietei, kas ir attiecībās ar šīs zīmes pārstāvi nevajadzētu pārlieku uztraukties. Skorpioni pēc dabas ir monogāmi un augstu vērtē uzticību.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis no sākuma izšķirsies ar savu otro pusīti un tikai tad sāks meklēt jaunu partneri.

Strēlnieks

Strēlnieki ir neatkarīgi un tiem nepatīk justies kādu saistību ierobežotiem, tādēļ dāmai, kas ir attiecībās ar šīs zīmes pārstāvi, vajadzētu pieņemt, ka pāra laimi kādā mirklī var satricināt kāds romāns.

Šīs zīmes pārstāvi aizraus meitene, kas spēs viņam dot adrenalīna pieplūdumu un jaunas sajūtas.

Mežāzis

Visuzticamākā no Zodiaka zīmēm. Tiesa, der atcerēties, ka Mežāži ir diezgan atriebīgi un var ilgi turēt ļaunu prātu. Zem šī zvaigznāja dzimušie var izmantot sānsoli kā soda mēru par kādu pāridarījumu no partneres puses.

Par Mežāža mīļāko var kļūt kāda tuva dzīvesbiedres draudzene - Mežāzis stratēģiski izvēlēsies mērķi, kas visvairāk sāpinātu savu otro pusīti.

Ūdensvīrs

Līdzīgi kā Mežāzis, arī Ūdensvīrs pārsvarā izmanto neuzticību kā daļu no savas atriebības. Tiesa, viņš izvēlēsies tik drastisku soli tikai tad, ja partnere būs pievīlusi viņa uzticību pirmā.

Šīs zīmes pārstāvjiem patīk ekscentriskas dāmas ar unikālu viedokli.

Zivis

Zivis, gluži tāpat kā citas Ūdens zīmes, ir diezgan uzticīgi un reti kad izlemj par labu sānsoļa veikšanai. Te gan jāatceras, ka šīs zīmes pārstāvji parasti ir diezgan nepašpārliecināti un var iemīlēties dāmā, kas, viņaprāt, spēj šo Zodiaka pārstāvi patiesi novērtēt.

Šīs zīmes pārstāvis jutīs īpašas simpātijas pret kreatīvu un mākslinieciski noskaņotu sievieti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu