Roga par vīriešiem, kuri pamet ģimenes: Ja kādam nemitīgi ir par īsu, nevajag radīt bērnus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspara Rogas dokumentālās filmas “Meklējot Mr. Kauliņu” pirmizrāde
Kaspara Rogas dokumentālās filmas “Meklējot Mr. Kauliņu” pirmizrāde Foto: Didzis Grodzs

"Prāta vētras" bundzinieks Kaspars Roga, kura debijas filma "Meklējot Mr.Kauliņu" 8. maijā piedzīvoja pirmizrādi, izdevumam "Ieva" intervijā pauda viedokli par vīriešiem, kuri pamet ģimenes. 

Pats Roga jau 10 gadus ir kopā ar mīļoto sievieti Evitu, ar kuru audzina divus bērnus. Vaicāts, vai viņš var iedomāties, ka iemīlas citā sievietē un pamet ģimeni, Roga atbild neviennozīmīgi.

"Jā, iedomāties varu. Bet – kāpēc gan? Man viss ir labi, nekur nav jāiet. Ar gadiem taču sāc saprast – ko tieši vēl var piedāvāt vairāk par to, kas jau ir piedāvāts?"

Ja kādam nemitīgi ir par īsu, lūdzu, nevajag radīt bērnus, un tad var skriet apkārt kaut līdz sirmam vecumam! Bet bērni ir zināma atbildība. Man liekas, vienkārši ir labi, ja bērnam ir gan mamma, gan tētis. Kopā, nevis kaut kur. Cilvēks jau tāpēc atšķiras no dzīvnieka, ka ar saprātu vada savu dzīvi.

 Lai gan Roga ar mīļoto nav precējies, viņš šādu iespēju no saviem nākotnes plāniem neizslēdz.

Kā ziņots, mūziķa režisētā filma ir stāsts par Guntaru Kļaviņu jeb Kauliņu, kurš ir finansists un šarmants dzīves baudītājs. Pēc sava biznesa kraha viņš pazūd bez vēsts, radiniekus un draugus atstājot par sevi pilnīgā neziņā. Starp tiem ir arī viņa labākais draugs Roga, kurš apņemas noskaidrot, kur palicis Kauliņš. Pēc vairākiem gadiem Roga viņu atrod Āfrikā, Sjerraleonē, kur Kauliņš ir sācis kārtējo bīstamo avantūru - dimantu meklēšanu.

Fotogalerija: Kaspara Rogas dokumentālās filmas “Meklējot Mr. Kauliņu” pirmizrāde

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu