Piektdienas horoskops: 10. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Horoskops piektdienai, 10. maijam. 

AUNS Nevēlēsies tērēt laiku sīkumos, ja reiz strādāsi, tad ķersies klāt nopietnām, apjomīgām lietām. Šis var būt zīmīgs brīdis Auniem, kuri vēlas apliecināt sevi privātā biznesa, tūrisma un izklaides jomā.

VĒRSIS Meklēsi iespēju pēc iespējas ātrāk paveikt ikdienas darbus un koncentrēt savu uzmanību mājas dzīvē, attiecībās notiekošajam. Nav izslēgts, ka šodien tev priekšā būs nopietna saruna ar otro pusīti.

DVĪŅI Tu gūsi lielāku skaidrību par savu profesionālo nākotni. Nav izslēgts, taps skaidrs kāda projekta liktenis, kurš potenciāli var uzlabot tavus ienākumus. No darba brīvajā laikā, tieksies pēc mākslas pasaules.

VĒZIS Šodien emocijas var sist augstu vilni, taču tev jāprot saglabāt vēss prāts un pietiekami objektīvs skatījums uz dzīvi! Psiholoģisko spriedzi lieliski palīdzēs noņemt dažāda veida fiziskās aktivitātes.

LAUVA Notiekošais attiecībās ar mīļoto, var traucēt koncentrēties darbam. Nav vēlams kārtot tālejošus jautājumus, parakstīt līgumus. Ja vēlies izrunāties ar otro pusīti, tam piemērotāka būs vakarpuse.

JAUNAVA Nesenā pagātnē pieļautās kļūdas var atgādināt par sevi. Būtiski mācīties no gūtās pieredzes un turpmāk nepieļaut līdzīgas situācijas. Dienas izskaņā vari palutināt sevi ar glāzi laba vīna.

SVARI Teicamās analītiskās spējas būs par pamatu labiem profesionālajiem rezultātiem. Tevis sasniegtais tiks pamanīts no priekšniecības puses! Mājas dzīvē tieksies pēc miera un harmonijas.

SKORPIONS Tava pacietība un savaldīgums šodien var tikt pakļauts sava veida pārbaudei. Centies neizgāzt dusmās pār tuviniekiem, veicināt sevī garīgo līdzsvaru ar meditācijas, jogas, fizisko aktivitāšu palīdzību.

STRĒLNIEKS Padosies individuāls darbs. Droši vari uzņemties līdera lomu. Saskarsmē ar apkārtējiem esi diplomātisks, atturies no asumiem, pārlieka tiešuma. Velti vairāk uzmanības atvasīšu dzīvē notiekošajam.

MEŽĀZIS Zvaigznes šobrīd tev sola jaunus kontaktus, interesantu pieredzi. Svarīgi, lai tu iemācies saskatīt likteņa sniegtās norādes, kā arī nerīkojies pretēji sirdsbalsij! Dienas izskaņā vēlēsies no sirds atpūsties.

ŪDENSVĪRS Liela nozīme būs draugu, tuvinieku morālajam atbalstam, iedrošinājumam. Nav izslēgts, tev nāksies stāties plašākas auditorijas priekšā, prezentēt savas nākotnes ieceres. Galvenais, tici panākumiem!

ZIVIS Liec lietā iztēli, intuīciju, jo šobrīd pildīt pienākumus veiksmīgāk izdosies tiem, kuri spēs uz notiekošo paskatīties caur radošo, filozofisko, nestandarta prizmu! Attiecībās ar mīļoto iespējami negaidīti pavērsieni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu