Durants nevarēs palīdzēt "Warriors" komandai sestajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters / Scanpix

Iepriekšējo divu gadu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionei Goldensteitas "Warriors" izslēgšanas turnīra Rietumu konferences pusfināla sestajā spēlē būs jāiztiek bez viena no līderiem Kevina Duranta.

Jau ziņots, ka "Warriors" trešdien piektajā spēlē savā laukumā ar 104:99 apspēlēja "Rockets" un ieguva vadību sērijā ar 3-2. Traumā šajā mačā iedzīvojās Durants. Pēcāk klubs paziņoja, ka basketbolistam ir ikra muskuļa trauma.

"Viņš nepiedalīsies sestajā spēlē. Visi varam izlikties un teikt, ka viņa spēlēšana ir zem jautājuma zīmes, tomēr saku, ka viņš nespēlēs," "The Athletic" citē komandas galvenā trenera Stīva Kerra teikto.

Durants izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Sērijas nākamā cīņa notiks piektdien Hjūstonā.

Otrā Rietumu konferences pusfināla duelī Denveras "Nuggets" ar 3-2 ir vadībā pret Portlendas "Trail Blazers".

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu