Kivičs atklāj, kādēļ sastrīdējies ar Skulmi abu pusgada kopābūšanas jubilējā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi šobrīd ir apmeties uz dzīvi Tenerifē, kur abi pagaidām bauda atpūtu un viens otra kompāniju. Kā izrādās, abu starpā izcēlies strīds pat pārim nozīmīgā datumā.

"Kad ir baseins pie loga, nemaz nav tā, ka visu laiku gribas peldēt," pēc tam, kad "Facebook" tiešraidē izrādīja plašo dzīvokļa pagalmu ar baseinu, apgalvoja Kivičs. 

"Man ir auksti baseinā," iespraucās Liene. 

Abi 9. maijā atzīmēja to, ka pusgadu jau ir attiecībās, taču priecīgo notikumu aizēnoja strīds. Kā atzīst Kivičs, tieši viņš bijis šī konflikta iniciators. 

"Es vakar apvainojos uz Lieni, jo viņa sēž baseinā, kur ir plus 28 grādi, gaisa temperatūra plus 30 grādi, un drebinās. Es teicu, ka tas nevar būt nopietni, bet viņa apgalvo, ka viņai ir auksts. Tad mēs sastrīdējāmies. Es teicu: "Bļāviens, ko tu tēlo, ka ir auksti plus 30 grādos?!" Bet viņai vispār ir kaut kādas jocīgas attiecības ar ūdeni," rezumēja mūziķis.

Pēc tam tiešraides laikā Kivičs vēlreiz vērsās pie Lienes ar jautājumu, cik tad grādus viņai patīkamam baseina apmeklējumam vajadzētu, uz ko viņa atbildēja, ka ideālā ūdens temperatūra būtu 40 grādi. 

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu