Kivičs detalizēti pastāsta, kādas ir viņa izmaksas dzīvei Tenerifē (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs, kurš ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi uz nenoteiktu laiku ir apmeties Tenerifē, "Facebook" tiešraidē apsprieda izmaksas dzīvei ārzemēs. 

Iepriekš mūziķis teica, ka šobrīd nesteidzas ar darba meklējumiem, jo "restartējas", savukārt Madara Kiviča, viņa abu meitu māte un sieva, ar kuru laulība vēl oficiāli nav šķirta, pauda cerību, ka Kivičs tomēr drīz atradīs darbu, jo jāmaksā alimenti bērniem. 

Kivičs gan pēc Madaras publiskajiem izteikumiem nekautrējās faniem atklāt, kādas tad ir izmaksas viņa un Skulmes dzīvei Spānijai piederošajās Kanāriju salās. 

Abu lidmašīnas biļetes vienā virzienā maksājušas 450 eiro, savukārt dzīvoklis, kuram pagalmā pieejams baseins, izmaksā 600 eiro mēnesī. Noīrēt mašīnu Tenerifē maksā 100 eiro nedēļā, savukārt pārtika esot līdzīgās cenās kā Latvijā.

Skulme skaidroja, ka abu vietējais piemājas veikals gan ir dārgāks - piens lielveikalā maksājot 85 centus, bet piemājas veikalā 1,50 eiro.

"Tad, kad jānodzer 50 eiro, tad ir pofig, bet vai piens maksā 1,80 vai 1,20 eiro, ir ļoti svarīgi," paziņoja Kivičs. 

Kā zināms, pāris līdz jūlija beigām dzīvos Tenerifē. Uz jautājumu, kā mūziķis ārzemēs pelnīs iztiku, viņš sacīja, ka ir ar mieru strādāt bārā, spēlēt ģitāru kafejnīcās, kā arī darboties tūrisma nozarē.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu