Kers optimistiski noskaņots par Duranta atgriešanos uz konferences finālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

Goldensteitas "Warriors" komandas galvenais treneris Stīvs Kers ir optimistiski noskaņots par līdera Kevina Duranta atgriešanos uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences finālu, ja vien vienība tajā iekļūs.

Iepriekšējo divu gadu NBA čempionei "Warriors" konferences pusfināla atlikušajos mačos pret Hjūstonas "Rockets" būs jāiztiek bez Duranta, kuram ir ikra muskuļa trauma.

Savainojums nav pārlieku nopietns, par ko Kers neslēpa prieku.

"Domāju, tās ir labas ziņas. Durantam līdzīgas traumas bijušas jau iepriekš, un līdz šim ar tām viņš ticis galā labi," medijs ESPN citē Kera teikto. "Protams, esam sarūgtināti, ka viņš vairs nevarēs palīdzēt sērijā pret "Rockets". Ja mums izdosies viņus uzvarēt, Kevina atgriešanās laukumā varētu nemaz nebūt tik tālu."

Atkārtoti Duranta veselības stāvoklis tiks vērtēts nākamajā nedēļā.

Sērijā pret "Rockets" komandu "Warriors" pašlaik ir vadībā ar 3-2. Sērijas sestā cīņa notiks piektdien Hjūstonā, bet, ja būs nepieciešams izšķirošais - septītais - duelis, tas notiks svētdien.

Durants izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Otrā Rietumu konferences pusfināla duelī Denveras "Nuggets" cīnās 3-3 ar Portlendas "Trail Blazers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu