Kima Kardašjana demonstrē skatu, kā trīs vīrieši viņu iestīvē kleitā, kurā knapi var pakustēties (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters

6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzeja Kostīmu institūta ballē, kas pazīstama kā "Met Gala", šogad pulcējās neskaitāmas slavenības, tai skaitā, TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana. 

Kardašjana uz balli ieradās kleitā, kurai piemīt “slapjuma” efekts. Modes kritiķi pat sāka baumot, ka Kardašjana izoperējusi ribas, lai iespīlētos šaurajā kleitā un iegūtu izteikto vidukli.

Patiesībā noslēpums ir pavisam vienkāršs – skaistules figūru padarīt nevainojamu izdevies ar korsetes palīdzību. Savukārt, lai izveidotu kleitu, bija nepieciešami astoņi mēneši.

Žurnāls “Vogue” savā mājaslapā publiskoja videoklipu, kurā demonstrē Kardašjanas sagatavošanās procesu prestižajam notikumam. Pēc tam, kad zvaigznei bija apģērbta apspīlētā korsete, kurā viņa īsti nevarēja pārvietoties un elpot, bija nepieciešams apģērbt kleitu ar trīs vīriešu palīdzību.

“Es varu staigāt un runāt, bet nevaru sēdēt. Vēliet man veiksmi, jo es nevarēšu aiziet uz tualeti aptuveni četras stundas. Esam sagatavojuši plānu ārkārtas situācijai,” video teica Kardašjana.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu