Rīgas domes Satiksmes departamentā amata pienākums beigs pildīt Emīls Jakrins (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins
Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora amatā atgriežoties Vitālijam Reinbaham, savus pienākumus departamentā beigs pildīt viņa amata pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins, apstiprina departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Viņa norādīja, ka šāda personāla rotācija notikusi pēc Rīgas vicemēra Vadima Baraņņika (S) rīkojuma.

Saskaņā ar Baraņņika rīkojumu, Jakrinam pēdējā pienākumu pildīšanas diena ir 13. maijs, savukārt 14. maijā pienākumus departamentā atsāks pildīt Reinbahs.

Reinbahs sacīja, ka pēc trīs gadu prombūtnes vispirms būs jāiepazīst un jānovērtē esošā situācija Satiksmes departamentā. "Tas neprasīs ilgu laiku," norādīja Reinbahs.

Viņš piebilda, ka pirmās viņa prioritātes būs satiksmes organizācija uz tiltiem, bedres pilsētas ielās un gaisa kvalitāte Rīgā.

"Nenoliedzami, ka galvenā prioritāte ir Deglava pārvads un tiks darīts viss iespējamais, lai pēc iespējas ātrāk varētu atjaunot drošu satiksmi pār šo pārvadu," sacīja Reinbahs, piebilstot, ka vēl ir par agru runāt par iespējamiem risinājumiem, jo viņš vēl nav sācis amata pienākumu pildīšanu.

Jau tika ziņots, ka ar Augstākās tiesas (AT) lēmumu 12. martā tika izbeigta tiesvedība saistībā ar no amata atstādinātā Rīgas mēra Nila Ušakova (S) lēmumu par Reinbaha atlaišanu no Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora amata,  norāda AT Komunikācijas nodaļas vadītāja Rasma Zvejniece.

No departamenta direktora amata Reinbahs tika atstādināts 2016 .gadā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu