Sūlšērs: Ir vajadzīgs brīnums, lai mēs nākamajā sezonā cīnītos par uzvaru premjerlīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ūle Gunnars Sūlšērs
Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs neuzskata, ka viņa vadītā komanda nākamajā sezonā spēs izcīnīt čempiontitulu.

"Nākamajā sezonā cīnīties par titulu būtu lieliski, tomēr šosezon punktu ziņā no konkurentiem mēs esam ļoti tālu," sacīja "United" treneris.

Šajā sezonā Mančestras komanda vietējā čempionātā nav pat labāko pieciniekā un no līdervienības Mančestras "City" atpaliek par 28 punktiem.

Par nākamo sezonu runājot, vienības treneris uzsver, cik būtisks ir sezonas noslēgums. "Ja februārī, martā un aprīlī punktu starpība nebūs liela - fantastiski. Ja tā nebūs, šīs vasaras darbs parādīs, kuri spēlētāji ieguldījuši vairāk darba un, iespējams, paliks Mančestrā uz ilgu laiku."

Šo sezonu norvēģu speciālists raksturo kā interesantu, jo daudz pārdomu ir bijis gan viņam pašam, gan kluba spēlētājiem. "Izbaudīju katru brīdi, esot šeit. Ticu, ka spēlētājiem nav viegli iesākt sezonu pie viena trenera un noslēgt to ar citu. Sezona bija kā pa kalniem - augšā un lejā - , tomēr man tā patika."

Anglijas premjerlīgas pēdējo spēli "United" aizvadīs mājās svētdien pret Kārdifas "City".

Anglijas komanda uzvaras gadījumā var pakāpties uz piekto vietu kopvērtējumā, tomēr ar nosacījumu, ka savu pēdējo spēli zaudēs Londonas "Arsenal". Mančestras klubs ir zaudējis izredzes nākamsezon spēlēt UEFA Čempionu līgā, tāpēc tam būs jāsacenšas līmeni zemākajā Eiropas līgā, ko tas 2017.gadā uzvarēja.

Neraugoties uz pozitīvo sākumu, kad Šūlšērs pārņēma komandas grožus pēc slavenā Žuzē Mourinju atlaišanas, Mančestras klubs pēdējā laikā ir demonstrējis ļoti blāvu sniegumu. "United" pēc vairākiem zaudējumiem šogad izstājās no Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa, gan no Čempionu līgas, kā arī vietējā čempionāta tabulā šobrīd ieņem vien sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu