"Bayern" nespēj gūt uzvaru - Vācijas bundeslīgas čempions noskaidrosies pēdējā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Minhenes "Bayern" futbolisti
Minhenes "Bayern" futbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Minhenes "Bayern" sestdien nespēja gūt uzvaru pār "Leipzig" komandu, kā rezultātā šīs sezonas Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta tituls tiks izšķirts pēdējā kārtā.

"Bayern" futbolisti sestdien viesu laukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar "Leipzig". Uzvara šajā spēlē Minhenes klubam būtu ļāvusi septīto reizi pēc kārtas kļūt par bundeslīgas čempioni.

Zīmīgi, ka otrajā puslaikā "Bayern" guva vārtus, taču tas bija pēc aizmugures stāvokļa un pēc video atkārtojuma noskatīšanās tie tika atcelti.

Tikmēr "Bayern" sīvākā konkurente Dortmundes "Borussia" sestdien savā laukumā grūtā mačā ar 3:2 (1:0) apspēlēja Diseldorfas "Fortuna", kas cīņas laikā nerealizēja 11 metru soda sitienu un izskaņā palika mazākumā.

Uzvaras vārtus mājiniekiem 92.minūtē guva Mario Gece, bet galarezultātu vien 96.minūtē uzstādīja Davids Kovnackis, gūstot "Fortuna" otros vārtus.

Līdz ar to Minhenes un Dortmundes vienības pirms noslēdzošās kārtas šķir tikai divi punkti. Lai "Bayern" iegūtu titulu, tai nākamajā nedēļas nogalē pietiks ar neizšķirtu vai uzvaru pār Frankfurtes "Eintracht", kamēr "Borussia" jācer uz sāncenšu neveiksmi un pašiem jāuzvar Menhengladbahas "Borussia".

Dortmundes komandai tas gan nebūs viegls uzdevums, jo Menhengladbahas vienība aizvada spraigu cīņu par pirmo četrinieku, kas nākamsezon ļautu spēlēt UEFA Čempionu līgā. Šī komanda sestdien izbraukumā ar 4:0 (0:0) sagrāva "Nurnberg" futbolistus, kamēr tās sīvākā konkurente Leverkūzenes "Bayer" nospēlēja 1:1 (1:0) ar Gelzenkirhenes "Schalke 04".

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā līderei "Bayern" ir 75 punkti 33 mačos, kamēr 73 punkti ir Dortmundes "Borussia" kontā. Ar 66 punktiem seko "Leipzig", kamēr pa 55 punktiem guvušas Menhengladbahas "Borussia" un "Bayer". Sestā ar 54 punktiem tikmēr ir Frankfurtes "Eintracht".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu