Video: Kādam vīram brauciens dzērumā Dzērumos beidzas ar pamatīgām nepatikšanām (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Valsts policija iesaistījusies ģimenes konflikta risināšanā kādā saimniecībā Dzērumos, kura rezultātā vīrietim uz labu laiku būs jāaizmirst par auto vadīšanu, vēsta raidījums "Degpunktā".

5. maija pievakarē Reģionālās pašvaldības policijas vīri iegriezās kādā īpašumā Dzērumos. Tā saimniece pēc konflikta ar savu dzīvesbiedru lūgusi vīrieti izvākties un doties uz savām mājam, taču kungs spītīgi atteicies doties prom.

Likumsargi nolēmuši, ka šajā gadījumā atrisināt ieilgušo problēmu uz vietas nav iespējams. Vīri pārliecinājušies par to, kuram, kas pieder, un lūguši tobrīd nepiederošajai personai policijas klātbūtnē savākt mantas un pamest īpašumu.

Video: Policijas darbinieki aiztur dzērājšoferi Dzērumos

Inspektori devušies tālāk patruļā, taču pēc aptuveni 20 minūtēm atkārtoti nobraukuši gar konflikta vietu. Atklājies, ka iepriekš redzētais auto ir turpat pie mājas, taču jau atrodas pavisam citā vietā.

Tiklīdz nodzisa policijas auto gaismas, tālumā parādījusies vāja atblāzma, bet vēl mirkli vēlāk – auto gaismas.

Par spīti iereibušā šofera atrunām, nekādi centieni vairs nevarēja uzlabot šo situāciju un brauciens pa Dzērumiem dzērumā kungam beidzās tāpat kā ikvienam policistu pieķertam apreibušam šoferim - viņa automobilis nonācis policijas stāvlaukumā, par pārkāpumu piemērots prāvs naudas sods, kā arī turpmākos gadus par auto stūrēšanu nu nāksies aizmirst.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu