Rīgā notiks Mātes dienai veltīti pasākumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFI

Ar svētku pasākumiem Rīgā, tostarp koncertiem Svētā Pētera baznīcā, "VEF Kultūras pilī", Latviešu biedrības namā un vairākos kultūras centros, šodien tiks atzīmēta Mātes diena, informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.

Foto: Evija Trifanova/LETA

Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" plkst. 12 apmeklētāji aicinātu uz koncertu "Igo: Mātei", savukārt VEF Kultūras pilī plkst. 13 izskanēs koru mūzikas koncerts "Viss, kas (d)zied" uzstāsies vairāki kori, solisti un instrumentālisti.

Piedaloties solistēm Inetai Rudzītei, Elzai Marijai Rudzītei un mūziķiem Maritai Karpai un Laurai Zimkai, kultūras centrā "Iļģuciems" plkst. 15 skanēs koncerts "Bez mīlestības nedzīvojiet". Savukārt Mazajā ģildē koncertā "Kā debesis..." plkst.16 uzstāsies vokālais ansamblis "Kolibri", čelliste Inita Malnača un pianists Māris Trejs.

Šajā dienā māmiņas un vecmāmiņas sveiks vīru kori, solists Juris Vizbulis un čellists Jānis Laurs koncertā "... atkal logā zvaigznes spulgo", kas plkst. 16 notiks Rīgas Svētā Pētera baznīcā.

Svētku koncerts "Nākam mēs no šūpļa dziesmas" plkst. 11 būs arī Rīgas Latviešu biedrības namā, bet koncertzālē "Ave Sol" plkst. 13 notiks koncertuzvedums "Pasaules tautu šūpuļdziesmas", kur kopā ar jaukto kori "Laudate", instrumentālistiem un Rīgas Kamerorķestri uzstāsies solisti Sniedze Kaņepe un Jānis Kurševs.

Savukārt muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" plkst. 12 notiks bērnu rīta programma kopā ar mūziķi un pedagoģi Ilgu Reiznieci.

Šodien Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Ieeja svētku pasākumos ir bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu