Gvardiola: Mančestras "City" kļūs aizvien labāka

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Žuzeps Gvardiola
Žuzeps Gvardiola Foto: EPA/Scanpix

Pēc Anglijas premjerlīgas čempiona titula nosargāšanas Mančestras "City" kluba galvenais treneris Žuzeps Gvardiola brīdina pretiniekus, ka Anglijas čempioni kļūs aizvien spēcīgāki.

"City" svētdien Anglijas premjerlīgas spēlē nonāca iedzinējos ar rezultātu 4-1, bet tomēr spēja uzvarēt Braitonas un Houvas "Albion", kas Mančestras klubam ļāva saglabāt pirmo vietu turnīra tabulā un par vienu punktu apsteigt "Liverpool". Tādējādi "City" kļuva par pirmo klubu pēdējā desmitgadē, kam izdevies nosargāt čempiona titulu.

"Uzvaras izraisa atkarību un pēc pāris dienām mums ir jāspēlē FA Cup," izteicās Gvardiola, kurš trenera ampluā ieguvis astoņus titulus desmit sezonās.

Gvardiola jau nopietni skatās nākamās sezonas virzienā: "Sāksim nopietni gatavoties un pieņemt pareizos lēmumus nākamajai sezonai, lai atgrieztos spēcīgāki, jo arī Liverpūle darīs to pašu, un arī citas citas komandas kļūs labākas".

Izmantojot divu Anglijas tradicionāli vadošo klubu piemēru, Gvardiola uzsvēra, ka panākumus nedrīkst pieņemt kā nezūdošu parādību. "Kad izcīni titulu, tu saproti, cik tieši grūti ir izcīnīt šo vienu konkrēto titulu. "Liverpool" nav to paveikusi pēdējos četrus gadus. Mančestras "United" un "Liverpool" ir Anglijas lielākie klubi," norādīja treneris.

"Tāpēc es nepieļaušu kļūdu un nedomāšu, ka mēs esam īpaši, jo ir iespējams iegūt titulus četrus vai piecus gadus pēc kārtas, bet nākamos četrus gadus neiegūt neko. Tāpēc es vēlos, lai fani un visa organizācija vienkārši izbauda šo mirkli," uzsvēra Gvardiola.

Savas pastāvēšanas vēsturē "City" par Anglijas čempioni kļuvusi sešas reizes - 1937., 1968., 2012., 2014., 2018. un nu arī 2019.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu