Četras Zodiaka zīmes, kuras labāk izvēlas attiecības bez saistībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pexels

Katram cilvēkam ir savs priekšstats par to, kas ir perfektas attiecības. Par tām Zodiaka zīmēm, kuras dod priekšroku nevis stabilai un mierīgai ģimenes dzīvei, bet gan nebeidzamiem kaisles pilniem romantiskiem sakariem, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus gan dzīvē, gan attiecībās visvairāk interesē jaunas un asas izjūtas. Šo principu Auni pielieto arī romantiskajā dzīvē un gūst baudu no tā, ka spēj ar partneri baudīt ko jaunu un nebijušu.

Dvīņi

Šīs zīmes pārstāvji vai zaudē galvu no visa jaunā un neparastā, kas nozīmē, ka Dvīņu attiecības bieži vien tiek pārtrauktas pie pirmajām rutīnas pazīmēm. Zem šī zvaigznāja dzimušie vienmēr ir "ceļa jūtīs" un tiem ir ievērojami grūtāk uzturēt patiesi jēgpilnas un intīmas attiecības.

Strēlnieks

Strēlnieki ir dzimuši brīvībai un piedzīvojumiem. Zem šīs zīmes dzimušie ir neremdināmi pētnieki, kuri dievina ceļojumus un jaunus iespaidus. Strēlnieks šīs nebeidzamās ziņkāres dēļ bieži vien jutīsies neērti pastāvīgās attiecībās un meklēs cita veida attiecību modeļus.

Ūdensvīrs

Šī sociāli aktīvā Zodiaka zīme augstu vērtē brīvību. Ūdensvīrus vienmēr ieskauj draugu un draudzeņu bars, tādēļ tiem nav īpašas intereses veidot nopietnas attiecības. Šai Zodiaka zīmei ilglaicīgas partnerattiecības var izveidoties tikai ar kādu, kas tai dos maksimāli daudz brīvības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu