#esarī - Porziņģa kautiņš internetā aizsācis uzjautrinošu izaicinājumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par konfliktu, kurā iesaistīts NBA kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis, vēsta raidījums "LNT Ziņas".

VP pirmdienas rītā paziņojumā presei rakstīja, ka 12. maijā plkst.4.51 VP saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki. Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto speclīdzekļi - piparu gāze. Kad konflikts tika izšķirts, divas 1994. un 1992. gadā dzimušas personas tika nodotas mediķiem apskatei. Porziņģis ir dzimis 1995. gadā.

Tobrīd notikuma vietā cietušie atteicās no policijas palīdzības un iejaukšanās.

Saistībā ar šo notikumu tvitera lietotāji aizsākuši mirkļbirku "esarī", kurā dalījušies ar saviem jaunības piedzīvojumiem un to, kā tie varētu tikt atainoti ziņu virsrakstos.

Ziņas būtu visdažādākās - pēc žetona vakara, kas noticis piektdien, pirmdienā uz skolu kāds ieradies tajā pašā uzvalkā, kāds cits cīnījies ar zemessargiem, vēl kāda lietotāja no deviņu stāvu mājas metusi pavārgrāmatu, kas trāpījusi tieši pa jumtu lejā stāvošajai mašīnai. Savukārt daži tvitera lietotāji gan atklājuši, ka, ja jaunības gados būtu tur, kur šobrīd Porziņģis, noteikti apdomātu katru savu soli. 

Sabiedrisko attiecību jomā strādājošais Gunārs Klēģers aizsācis ideju par "esarī". 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu