Ar "airBaltic" no Rīgas uz Dublinu varēs lidot arī ziemas sezonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Starptautiskā lidosta "Rīga"
Starptautiskā lidosta "Rīga" Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" regulāros lidojumus starp Rīgu un Īrijas galvaspilsētu Dublinu nodrošinās arī ziemas sezonā, aģentūru LETA informēja AS "Air Baltic Corporation" pārstave Alise Briede.

"airBaltic" lidojumus no Rīgas uz Dublinu sāka šajā vasaras lidojumu sezonā, un lidojumi tiek nodrošināti četras reizes nedēļā.

"Ņemot vērā augsto pieprasījumu un pozitīvās atsauksmes par Rīga-Dublina maršruta ieviešanu 2019. gada vasaras sezonā, mēs esam priecīgi paziņot, ka Dublina papildinās arī mūsu ziemas maršrutu karti.

Tagad "airBaltic" pasažieriem būs iespēja ceļot starp abām pilsētām visu cauru gadu," norādīja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Foto: Airbaltic lidosta

Jau ziņots, ka "airBaltic" šī gada rudenī pārtrauks savā flotē esošo "Boeing 737" lidmašīnu izmantošanu. Lidsabiedrības mērķis ir vienkāršot floti un izmantot papildu efektivitāti, ko sniedz "Airbus A220-300" lidmašīnas, kas jau gada nogalē būs vienīgie reaktīvie lidaparāti "airBaltic" flotē.

"airBaltic" pagājušajā gadā pārvadāja 4,1 miljonu pasažieru, kas ir par 17% vairāk nekā gadu iepriekš. "airBaltic" 2018. gadā veica 56 261 lidojumu, kas ir par 12% vairāk nekā 2017. gadā, bet vietu piepildījums lidmašīnās pērn bija 75%.

"airBaltic" nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu