Vai esi gatava pludmales sezonai?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Atvaļinājumu laiks strauji tuvojas, un jau pavisam drīz lielāko dienas daļu pavadīsim pludmalē, tērpušies vien peldkostīmā. Reserved jaunākā kolekcija piedāvā visu nepieciešamo, lai radītu supermodernu pludmales izskatu. 

Jaunākā Reserved kolekcija piedāvā plašu visdažādāko stilu peldkostīmu klāstu. Arī šosezon pludmalē stabilu vietu ieņem kopējais peldkostīms, tomēr galvenā šīs sezonas atšķirība ir izteiktā sievišķība un seksīgums. Daži modeļi ir veidoti ar dziļiem izgriezumiem muguras daļā, dažiem izgriezumi ir veidoti tā, lai vizuāli padarītu garākas kājas, savukārt citiem modeļiem akcents likts uz dekoltē. Tomēr arī divdaļīgo peldkostīmu cienītājām kolekcija piedāvā plašas izvēles iespējas – papildus peldkostīmiem, kuri savu miniatūro formu dēļ ir īpaši piemēroti, lai sauļotos, atradīsi arī topus, kurus var valkāt ne tikai pludmalē, bet arī komplektā ar augstas jostasvietas šortiem vai vasarīgu kostīmu. Peldkostīmu biksītes ir gan ar augstu jostasvietu, gan ar volāniem, kā arī minimālistiskas, gandrīz neesošas, kas vizuāli padarīs garākas kājas.  

Pludmales kolekcija nav iedomājama bez aksesuāriem. Tie ir galvenais akcents, kas palīdzēs pabeigt koptēlu. Šoreiz tradicionālās pludmales čības tiek nomainītas pret pašlaik tik modernajām iešļūcenēm ar platu priekšpuses siksnu. Piedāvājumā ir siksnas gan no eko ādas, gan ar mākslīgās kažokādas rotājumiem, kas vēl joprojām ir modīga tendence. Kā “must have” ir lielizmēra soma, kas ir nepieciešama ikvienam, kurš dodas uz pludmali. Pītās somas, vēlams, dekorētas ar iespaidīgiem pušķiem, ir uzmanības centrā. Nedrīkstam aizmirst par cepurēm – jo platākas malas, jo labāk un modīgāk. Un visbeidzot pludmales apģērbs – vieglas kleitas vai pončo tām, kurām patīk kas diskrētāks.      

Papildus tam, ka pludmales kolekcija ir ļoti moderna, tā ir arī daudzfunkcionāla. Meklē kolekciju Reserved veikalos un mājaslapā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu