Sākusies pieteikšanās iemīļotā šova "Lauku Sēta" jaunajai sezonai (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Skatītāju iemīļotais un plaši populārais šovs “Lauku Sēta” aicina pieteikties dalībai šova sestajā sezonā un piedzīvot aizraujošu vasaru Latvijas laukos. Turklāt šogad tiek meklēti ne vien dalībnieki, bet ir arī iespēja pieteikt savu saimniecību, kurā uzņemt čaklus palīgus.

”Šova formāts paliks nemainīgs, jo gadu gaitā tas jau ir pieslīpēts un pierādījis savu potenciālu. Kā katrā sezonā galvenais āķis ir krāšņi dalībnieki, kas veido Latvijas sabiedrības miniatūru modeli un lauku sēta ar darbos prasīgiem un lustīgiem saimniekiem,” stāsta šova producente Indra Miziša.

Arī jaunākajā sezonā tiks atlasīti 12 dalībnieki, starp kuriem puse būs puišu un puse dāmu, aicinot pieteikties dalībai šovā košas, atraktīvas personības, kā arī prasmīgus lauku darbu veicējus. “Īpaši aicinām azartiskus, komunikablus un uzvarēt kārus dalībniekus. Turklāt arī šajā sezonā dalībniekus sagaida īpašs sacensības princips, taču tas paliks noslēpumā līdz dalībnieki ieradīsies “Lauku Sētā”, jo laukos darbu daudz un pārsteigumu arī,” dalās I. Miziša.

Tiek gaidīti arī pieteikumi no saimniecībām, kurās darbi gaida darītājus - čaklus un strādīgus papildspēkus. “No saimniecības sagaidām darbu daudzveidību, arī atpūtas un joksēšanās iespējas. Prasīgus, bet tajā pat laikā pietiekami nebēdnīgus un atraktīvus saimniekus, kas dalībniekus spēj izsviedrēt darbos un izpriecēt pelnītā atpūtā.

Gaidām arī pieteikumus no saimniecībām, kas nodarbojas ar netradicionālo lauksaimniecību un no saimniecībām, kas saimnieko jūras krastā, iet zvejā un paši pēc tam apstrādā lomu.

Protams, jābūt iespējai civilizēti izmitināt 12 dalībniekus un nodrošināt ar darbiem, jo, kā labi zināms, lauku sētā darbu daudz!”

Lai pieteiktos dalībai šovā, jāaizpilda anketa

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu