Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Uz zemes bija redzama cilvēka galva, bet kājas zem transportlīdzekļa!" Ķengaragā kāds vīrietis pakļuvis zem tramvaja (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 13. maijā, Ķengaragā zem braucoša tramvaja pakļuva kāds vīrietis. Zem sabiedriskā transporta riteņiem cietušais nogulēja gandrīz pusstundu. Policija par notikušo uzsākusi izmeklēšanu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirmdien ziņu portāls "Apollo" jau vēstīja par traģisku avāriju Rīgas mikrorajonā Ķengaragā.

» Aculiecinieka video: Ķengaragā tramvajs sabraucis kādu vīrieti

"Ugunsdzēsēji un divas ātras palīdzības brigādes bija atbraukušas. Uz zemes bija redzama cilvēka galva, bet kājas zem transportlīdzekļa," tā raidījumam "Degpunktā" pastāstīja kāda aculieciniece.

Zem tramvaja pakļuvis bijis kāds jauns vīrietis, kurš pagaidām nenoskaidrotā veidā pakrita zem tramvaja riteņiem. Vairākas tonnas smagais transports cietušā kāju bija sadragājis, vēsta raidījums.

"Varbūt viņu aizķēra vai paslīdēja. Nav ne jausmas, vai bija piedzēries vai nebija. Bija rakstīts, ka esot bezpajumtnieks, bet kurš to var zināt. Varbūt arī nav bezpajumtnieks," norāda aculieciniece.

Tikai pēc nepilnas pusstundas ugunsdzēsējiem esot izdevies pacelt tramvaju un izvilkt upura kāju. Vīrietis tika aizvests uz slimnīcu. Viņa veselības stāvoklis tika novērtēts ka smags.

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros tiks pārbaudītas visas versijas, un ekspertīzes parādīs, vai incidenta brīdī cietušais bija alkohola reibuma, ziņo raidījums "Degpunktā".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu