Madara Kiviča un Miks Ozoliņš kopīgā projektā izglītos māmiņas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Starp skandalozā mūziķa Andra Kiviča sievu un divu meitu māmiņu Madaru Kiviču un ASV dzīvojošo latviešu režisoru Miku Ozoliņu jau vairāk nekā mēnesi virmo romantiskas jūtas. Tagad pāris izlēmis uzsākt kopīgu projektu. 

Sociālajā tīklā "Facebook" Kiviča un Ozoliņš izveidoja slēgto grupu ar nosaukumu "JĀ! Mammas", kurā dalīsies ar padomiem māmiņām.

Kā liecina jaunizveidotās grupas apraksts, tajā varēs saņemt mārketinga stratēģijas un attiecību padomus no Madaras Kivičas un Mika Ozoliņa. "Vēlies ieņēmumu stabilitāti un kvalitatīvākas attiecības ar sev tuvajiem?" - jautāts grupas pieteikumā.

Jauno grupu komentēja arī pati tā radītāja - Kiviča savos sociālo tīklu kontos paziņoja, ka taisīs "live" jeb tiešsaistes video, kurā atbildēs uz māmiņu iesūtītajiem jautājumiem un sniegs padomus sievietēm.

“Ja tev šķiet, ka spēju sniegt noderību padomu vai atbalstu, droši jautā. Jautājumus apkopošu un atbildēšu pirmajā live,” rakstīja Kiviča.

Par projektu savos profilos izteicies arī Miks Ozoliņš - grupa esot paredzēta darbīgām mammām, un tajā tiks sniegti vērtīgi padomi, lai viņas varētu regulāri pelnīt un labāk menedžētu savu uzņēmumu.

"Uztaisīšu pāris slēgtos grupas LIVE video čatus 2 stundu garumā, no kā visas uzņēmējas iegūs vēl vairāk, dzirdot padomus, kurus sniegšu arī citām!" rakstīja Ozoliņš.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu