Vai izšķīries no mīļotā? Kašers pozē puskails un dalās skaudrās pārdomās par dzīvi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Multimākslinieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, kuru Latvija iepazina šovā “OKartes skatuve”, sociālajos tīklos publiskoja visai atklātus pašportretus un dalījās pārdomās par dzīvi. 

Vēl nesen Kašers paziņoja, ka uz kādu laiciņu vēlas "pazust" no sociālajiem tīkliem, taču pagaidām turpina publiskot fotogrāfijas. Tāpat no viņa profila ir pazuduši visi jaukākie kadri ar viņa mīļoto vīrieti Arturu Sokolovu, kas liek domāt, ka pāra starpā varētu būt radies kā konflikts.

“Tā ir dzīve. Cilvēki tevi apčakarēs. Tu cīnīsies ar savu ģimeni. Piedzīvosi lietas, kas mainīs tevi uz visiem laikiem. Vainosi jaunos mīļotos par lietām, ko darījuši iepriekšējie mīlnieki. Zaudēsi labākos draugus, kuri šķita, ka vienmēr būs līdzās. Tu sapratīsi, ka visiem cilvēkiem ir pagātne. Tu raudāsi, smiesies, pazemosi sevi, līdz sapratīsi, ka ir pienācis moments, kad tam visam nav nozīmes. Tajā momentā tu apzināsies, ka negatīvas lietas notiek ar tiem, kuri spēj cīnīties, spēj tikt galā. Nevienam nevajadzētu tevi mainīt, ieskaitot tevi pašu! Būt skaistam nozīmē būt sev pašam,” pie pirmā ieraksta vēstīja Kašers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

Pēc tam multimākslinieks publiskoja vēl vienu foto, kurā redzams puskails, ķermeņa apakšdaļu piesedzis vien ar dvieli.

“Neliec viņiem nobaudīt pašiem savu medicīnu. Viņi jau zina, kā tā garšo. Dod viņiem nobaudīt tavu medicīnu. Ja viņi meloja, ļauj tavām zālēm būt godīgumam. Ja viņi spēlējās ar tavām emocijām, ļauj tavām zālēm būt briedumam. Ja viņi tevi salauza, lai tava medicīna ir dziedēšana. Ja viņi tevi saraudināja, lai tava medicīna liek viņiem smaidīt. Dziedināšana var aizņemt gadus, bet tā strādās. Un tā ilgs. Tāpēc es pacietīgs. Paliec uzticīgs sev. Un atceries: ir labāk, ka cilvēki tevi novērtē par to, kas tu esi, nevis par to, kas izliecies esam. Tas, kas tu esi, ilgst mūžību. Tas, par ko tu izliecies, mainās tāpat kā gadalaiki. Nebaidies būt pats, pat ja tas nozīme nebūt to cilvēku dzīvēs, kuru tu vēlies ,” pārdomu pilnajā ierakstā vēstīja Kašers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

Vēl pirms pavisam īsa laiciņa Kašers ar Sokolovu iegādājās kopīgu mājdzīvnieku - franču buldogu Koko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu