Medijs: Levandovskis saņēmis piedāvājumus no "Sant-Germain" un Mančestras "United"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: Reuters/ScanPix

Eiropas futbola flagmaņi Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Mančestras "United" vēlas iegādāties poļu uzbrucēju Robertu Levandovski, turklāt tie jau izteikuši spēlētājam piedāvājumus, vēsta vācu laikraksts "Kicker".

Medijs ziņo, ka Levandovskis, kura līgums ir līdz 2021.gadam, nav apmierināts ar "Bayern" plānu pagarināt kontraktu tikai par vienu gadu, jo spēlētājs lūkojas pēc ilgtermiņa risinājuma.

"Šobrīd Levandovskim ir piedāvājumi no Mančestras "United" un PSG," ceturtdien ziņo "Kicker".

Levandvskis, kuram ir 30 gadi, jau vairākus gadus ir "Bayern" uzbrukuma līderis. Viņš šī kluba rindās kopumā 240 spēlēs guvis 189 vārtus, bet teju katru vasaru viņš tiek saistīts ar pāreju uz kādu citu Eiropas grandu.

Pērn Polijas futbola zvaigzne neslēpa, ka bijis ļoti tuvu nonākšanai Madrides "Real", tomēr beigās devis priekšroku palikšanai "Bayern".

Savukārt pēdējās dienās izskanējusi informācija, ka tolaik vēl Dortmundes "Borussia" uzbrucējs Levandovskis 2012.gadā bija ļoti tuvu pārejai uz Mančestras "United", tomēr vienība izlēmusi iegādāties nīderlandieti Robinu van Pērsiju, jau pirmajā sezonā atvedot komandai Anglijas premjerlīgas titulu.

Tikmēr Levandovskis divus gadus vēlāk pārcēlās uz "Bayern".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu