Piektdienas horoskops: 17. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Horoskops piektdienai, 17. maijam. 

AUNS Par sevi var atgādināt pagātnes kļūdas. Nebaidies atzīt savus trūkumus, šis mirklis ir piemērots, lai augtu, garīgi attīstītos. Ir vērts uzklausīt dzīves pieredzējušāku līdzgaitnieku pieredzē!

VĒRSIS Ar sev piemītošo gribasspēku un mērķtiecību būsi spējīgs sasniegt jaunas virsotnes. Taču profesionālos panākumus var nomākt nebūšanas mīlas frontē. Privātajās lietās centies būt iejūtīgāks.

DVĪŅI Pamazām, taču pārliecinoši virzīsies uz nosprausto mērķi. Attiecībās ar apkārtējiem būsi draudzīgs, pretimnākošs. Šis ir atbilstošs mirklis, lai dibinātu kontaktus, īstenotu ar reklāmu, mārketingu saistīto.

VĒZIS No tevis tiks prasīta izlēmīgāka un aktīvāka rīcība. Centies neapmulst, ja arī sanāk saskarties ar saspringtākiem apstākļiem, tu tā vai citādi spēsi izvairīties no nopietnām nebūšanām.

LAUVA Nemeklē vainu apkārtējos, visticamāk pie neveiksmēm būsi vainojams tu pats. Jo objektīvāk novērtēsi šā brīža situāciju, jo efektīvākus risinājumus gūsi. Saskarsmē ar otro pusīti būsi ļoti kaislīgs.

JAUNAVA Diena var nest patīkamas pārmaiņas ģimenes dzīvē. Nav izslēgts, tev izdosies atrisināt ieilgušas domstarpības ar otro pusīti. Darba gaitās būsi apzinīgs un punktuāls, sev uzticēto paveiksi godam.

SVARI Ja iespējams, atturies no visa veida līgumu parakstīšanas, finansiāliem darījumiem. Šis mirklis vairāk piemērots sabiedriskām un radošām lietām. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

SKORPIONS Parūpējies par to, lai iesāktie darbi tiktu paveikti, lai netiktu iekavēti izpildes termiņi. Zināmus kavēkļus var sagādāt ar transportu, loģistiku saistītās lietas. Neļauj vaļu mirkļa emocijām.

STRĒLNIEKS Atturies pamācīt apkārtējos. Labāk pārliecinies, ka paša rīcībā nav iezagusies neuzmanība, citas nepilnības. Dienas otrajā pusē tevi var pārņemt filozofisks noskaņojums, kurš mudinās uz pārdomām.

MEŽĀZIS Praktiskā dzīves nostāja padarīs tevi neaizstājamu biznesa gaitās. Nav izslēgts, aktualizēsies ar komandējumiem, ārzemju kontaktiem saistītais. Vakarā vēlēsies pēc iespējas ātrāk doties pie miera.

ŪDENSVĪRS Lieliski orientēsies cilvēkos. Burtiski paskatoties uz kādu, tu sapratīsi, kas konkrētajam indivīdam ir aiz ādas. Psihologa dotības palīdzēs gan personīgajā dzīvē, gan profesionālajā sfērā.

ZIVIS Ikdienišķie pienākumi var likties garlaicīgi, nedaudz nomācoši. Taču tevi priecēs domas par nedēļas nogali, kurā visticamāk būsi iecerējis nelielus piedzīvojumus. Vakars piemērots atpūtai draugu lokā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu