Kravčenoka/Graudiņa ar zaudējumu sāk Pasaules tūres četru zvaigžņu posmu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa
Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu pludmales volejbola pāris Anastasija Kravčenoka un Tīna Laura Graudiņa ceturtdien ar zaudējumu sāka Brazīlijā notiekošo Pasaules tūres četru zvaigžņu posmu.

Kravčenoka/Graudiņa, kuras turnīrā izliktas ar 22.numuru, F grupas pirmajā duelī ar 0-2 (13:21, 18:21) piekāpās amerikānietēm Kellijai Larseni/Emīlijai Stokmenai, kuras saņēmušas 11.numuru.

Vēlāk Latvijas duets cīņā par vietu izslēgšanas turnīrā tiksies ar citām amerikānietēm Kārliju Vopetu/Britāniju Hočeveru, kurām ticis 27.numurs.

Ceturtdien pamatturnīru uzsāks arī Latvijas vīru dueti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs.

Pamatturnīrā piedalās 32 dueti, kuri sadalīti astoņās apakšgrupās. Vispirms savā starpā tiekas grupas pirmā un ceturtā, kā arī otrā un trešā komanda, bet pēc tam spēkus samēro abu maču uzvarētāji, kā arī zaudētāji. Abās spēlēs uzvarējusī komanda automātiski sasniedz izslēgšanas turnīra otro kārtu, vienības, kas guvušas pa vienai uzvarai, iekļūst izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā, bet abos mačos zaudējušajam pārim sacensības jānoslēdz.

Līdz ar pērnā gada septembri pludmales volejbolistiem sākusies kvalifikācija 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu