Policija Imantā aizturējusi vīrieti, kurš, viltojot auto numurzīmes, centies nozagt degvielu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Valsts Policija

Trešdien, 15. maijā, Valsts policijas (VP) dežūrdaļā tika saņemta informācija, ka Imantas mikrorajona degvielas uzpildes stacijā kādas automašīnas vadītājs transportlīdzeklī ielējis 80 litrus degvielas un aizbraucis prom, nesamaksājot par to, vēsta VP "Facebook" lapā pieejamā informācija. 

Likumsargi pārbaudīja konkrētās automašīnas numura zīmes un noskaidroja, ka tās ir nozagtas no cita transportlīdzekļa un šobrīd tiek meklētas.

Nekavējoties degvielas uzpildes stacijā ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri, apskatot videonovērošanas kameru ierakstus, piefiksēja automašīnas un tās vadītāja pazīmes.

Tika uzsākta iespējamās vainīgās personas meklēšana.

Drīz vien, 40 minūtes pēc zādzības izdarīšanas, likumsargi Iļģuciemā pamanīja meklēto transportlīdzekli un tās vadītāju, kurš turpat uz vietas tika aizturētas.

Vīrieša aizturēšanas brīdī automašīnai, ar kuru tika veikta zādzība, jau bija nomainītas numura zīmes uz oriģinālajām.

Taču, policistiem pārmeklējot spēkrata salonu, tajā tika atrastas zādzības brīdī izmantotās numura zīmes, kā arī vēl četras iepriekš nozagtas un divas viltotas automašīnas numura zīmes.

1959. gadā dzimušais aizturētais vīrietis, kurš jau iepriekš vairākas reizes sodīts par mantiska rakstura noziegumiem, tika nogādāts policijas iecirknī paskaidrojuma sniegšanai.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess.

Šobrīd aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu