Igors Linga par cilvēku emigrēšanu no Latvijas: Mēs dodamies projām, jo netiekam galā ar sevi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Igors Linga
Igors Linga Foto: Jānis Škapars

Kino un mūzikas video klipu režisors un producents, mūzikas ierakstu producents un dziesmu tekstu autors Igors Linga žurnālam "Vakara Ziņas" atklāja savu viedokli par mīlestību, personības meklējumiem un visu, kas ar to saistīts. 

Kā uzskata Linga, šķiršanos nevar nosodīt, jo tā iemesli var būt ļoti dažādi. Taču, viņaprāt, galvenais ir abpusēja cieņa, jo tad mīlestība pazust nevar.

"Ir arī jautājums, kad šķiras – 20, 30, 40, 60 vai 70 gados. Jaunībā šķirties ir vieglāk. Palaid vienu vaļā un paņem nākamo. Kā teica viens Latvijā slavens režisors: "Gribētāju rinda pavirzās par vienu uz priekšu."," pauda mūzikas autors.

Tāpat viņš neslēpa uzskatu, ka cilvēki pamet savas dzimtenes vien tādēļ, ka nav sevi atraduši. 

"Ja šķiršanās ir bijušas vairākas, tad vajag pieiet pie spoguļa un kārtīgi paskatīties uz sevi. Daudzi cilvēki aizbrauc no Latvijas, jo domā, ka Spānijā, Austrālijā un Taizemē ir daudz foršāk. Jebkurā valstī, kurā tu atrodies, nomainās tikai vieta un telpa. Vispirms ir jātiek galā ar sevi. Nevajag laimi meklēt citos. Varbūt tas arī ir iemesls, kādēļ mēs dodamies projām, jo netiekam galā ar sevi. Tā ir sava veida bēgšana. Bēgot no realitātes, kāds sāk spēlēt spēļu automātus, lietot narkotikas vai arī ļoti daudz strādāt. Tie cilvēki netiek galā ar sevi, bēg no jautājumiem un atbildēm," tā Linga. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu