Pirmdienas horoskops: 20. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Horoskops pirmdienai, 20. maijam. 

AUNS Šī var izrādīties diezgan saspringta un nemierīga diena profesionālajās gaitās. Centies būt piesardzīgāks, risinot materiālas dabas jautājumus, kā arī esi apdomīgāks, uzņemoties jaunas saistības.

VĒRSIS Veiksies lietišķajā plāksnē. Tu pratīsi risināt biznesa pārrunas, veicināt jaunu klientu, sadarbības partneru piesaisti. Attiecībās ar mājiniekiem kļūsi nedaudz noslēgts, noslēpumains.

DVĪŅI Var nākties tikt galā ar samērā lielu informācijas apjomu. Šodien notiekošo būs grūti prognozēt. Pilnīgi iespējams, ka situācija darba lietās mainīsies pat vairākas reizes. Svarīgi saglabāt ticību panākumiem!

VĒZIS Grūti, sūri strādāsi, tomēr rezultāti var izrādīties ļoti pieticīgi. Šis nav atbilstošākais mirklis, lai pievērstos juridisku jautājumu risināšanai. Daudz labāk veiksies radošajos aizsākumos.

LAUVA Kāds Lauvas zīmes pārstāvis dosies komandējumā, pieredzes apmaiņas braucienā, savukārt cits rūpēsies par sava sabiedriskā tēla uzspodrināšanu. Šodien tev smaidīs veiksme naudas lietās.

JAUNAVA Nepaliec sīkumains, necel brēku tikai tāpēc, ka kolēģis aizmirsis kafijas krūzi uz tava galda. Ja saglabāsi mieru, humora izjūtu, šī izvērtīsies par visai veiksmīgu, pat raženu darba dienu.

SVARI Noskaņojums lielā mērā ietekmēs profesionālos panākumus, it sevišķi tas attiecas uz tiem, kuru darbs saistīts ar mākslu, radošo pašapliecināšanos. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būsi ļoti kaislīgs.

SKORPIONS Darbā iespējamas nepatikšanas juridiskajā plānā. Ieteicams pēc iespējas vairāk uzturēties svaigā gaisā. Ideāls laiks, lai sāktu dažādus diētu kursus, kā arī uzlabotu savu vispārējo veselību.

STRĒLNIEKS Ārēji apkārtējiem liksies, ka esi ļoti nosvērts un mierīgs, taču iekšā tevī plosīsies emociju viesulis. Svarīgi neļaut sakāpinātajām emocijām radīt problēmas saskarsmē ar līdzgaitniekiem.

MEŽĀZIS Uzmanības centrā nonāks notikumi mājās, ģimenes dzīvē. Labs laiks, lai uzlabotu attiecības ar līdzcilvēkiem. Nav izslēgts, ka otrā pusīte vēlēsies no sirds izrunāties ar tevi, izkratīt sirdi.

ŪDENSVĪRS Nelabprāt risināsi sasāpējušus jautājumus. Tev sirdij tuvāka liksies iespēja atstrādāt savu ierasto darba laiku un doties mājup. Tomēr tādā veidā vari izpelnīties priekšniecības kritiku, nosodījumu.

ZIVIS Nesteidzies ar secinājumiem, kā arī esi vērīgāks, veicot darījumus ar mazpazīstamiem cilvēkiem, rūpīgāk izvērtē konkrēto piedāvājumu.  Mēģini vērīgāk ieklausīties pieredzējušāku kolēģu teiktajā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu