Arī krāšņā Eirovīzija neiztiek bez traģiskiem nelaimes gadījumiem - miris kāds strādnieks darba traumas dēļ (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Sagatavošanās pirmajam Eirovīzijas pusfinālam sekmējās ar traģisku nelaimes gadījumu. Izraēlas slimnīcā miris kāds strādnieks, kuram pasākuma norises vietas sagatovašanas laikā uzkritis vieglais kravas automobilis, vēsta ziņu portāls "Postimees".

Pirmdien, 13. maijā, Telavivā, strādnieki gatavoja telpas konkursa pirmajam pusfinālam. Diemžēl vienam no darbiniekiem šī diena izvērtās traģiski.

Saskaņā ar Izraēlas policijas sniegto informāciju, darbinieks cieta iekārtu izkraušanas laikā Telavivas konferenču centra autostāvvietā, kur norisinās 2019. gada Eirovīzija.

Laikā, kad tika izkrautas apgaismes ierīces no kravas furgona, tas uzkritis vienam no strādniekiem. 66 gadus vecais cietušais tika steidzami nogādāts slimnīcā, kur tika viņam steidzamā kārtā veikta operācija.

Diemžēl, neskatoties uz ārstu centieniem, vīrieti nevarēja glābt. Pēc operācijas pacienta stāvoklis strauji pasliktinājās, un pēc vairākiem mēģinājumiem atgūt cietušo pie samaņas, ārstiem nebija citas izvēles, kā paziņot par 66 gadus vecā vīra nāvi.

"Mēs esam ļoti skumji par Eirovīzijas darbinieka nāvi, kurš tika ievainots, izkraujot kravas automašīnu ar tehnisko aprīkojumu Eirovīzijas norises vietā Telavivā. Mēs paužam līdzjūtību cietušā ģimenei," pauda Izraēlas radio stacija KAN, kas pārraida Eirovīzijas dziesmu konkursu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu