Gandrīz neticami! Taizemē izglābj suni, kurš peldējis vairāk nekā 200 kilometrus no krasta (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Izglābtais suns Boonrod uz naftas urbjtorņa Taizemē.
Izglābtais suns Boonrod uz naftas urbjtorņa Taizemē. Foto: EPA/Scanpix

Naftas urbjtorņa darbinieki Taizemē nevarējuši noticēt savām acīm, kad pie 217 kilometrus no krasta esošās būves ieraudzījuši peldošu suni. Suns ievērojis darbiniekus un devies uz torņa pusi, vēsta portāls "Daily Mail".

Strādnieki no sākuma mierīgajā okeāna pamanījuši lielākus ūdens gredzenus, taču tad kāds ievērojis, ka uz urbjtorņa pusi dodas suņa galva. 

"Viņa peldēja uz mūsu torņa pusi. Mēs atrodamies vairāk nekā 200 kilometrus no krasta!

Laimīgā kārtā okeāns bija mierīgs - ja viļņi būtu bijuši lielāki viļņi, mēs nebūtu viņu pamanījuši" izteicies naftas ieguves struktūras darbinieks Vitisaks Pajalovs.  

Darbinieki nosaukuši laimīgo ķepaini par Boonrod jeb Izdzīvotāju.

Lai arī neviens skaidri nezina, kā suns pamanījies tikt tik tālu atklātā ūdenī, izvirzītas divas versijas - vai nu tas ir šokējoši izturīgs peldētājs, vai arī dzīvnieciņš nolēcis no kāda kruīza kuģa.

Darbinieki uzvilkuši suni uz platformas ar virves palīdzību, iedevuši tam svaigu ūdeni, našķus un uzmeistarojuši guļvietu, kurā sasildīties.

Suns uz platformas palicis divas naktis, taču tad uzņemts uz garāmbraucoša naftas tankkuģa.

Vēlāk īpaši izturīgais dzīvnieks nogādāts uz sauszemes un saņēmis veterināro palīdzību, taču saimnieks tā arī neesot atradies.

Ticamākā versija ir tā, ka suns bijis uz zvejnieku laivas, un neviens nav pamanījis, kā tas pārkritis pār bortu. Suns īsu laiku dzīvojis patversmē, taču galu galā atradis patstāvīgu mājvietu sava glābēja, naftas ieguves darbinieka Vitisaka ģimenē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu