Policija atņēmusi saimniecei suni, kurš izskatās, ka pie ķēdes atstāts nomirt (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suns patversmē; ilustratīvs foto.
Suns patversmē; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Policija atsvabinājusi suni, kuru viņa saimnieki bija atstājuši nomirt, piesietu pie ķēdes savā pagalmā. Veterinārārsti gan ir skeptiski noskaņoti, jo izskatās, ka suns varētu arī netikt atpakaļ uz ķepām, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vīrieši, kuri atraduši suni, veikuši mērīšanas darbus Kalneniekos. Ieraudzījuši sirdi plosošo skatu, viņi nespēja dzīvnieku pamest novārtā, un jautāja kolēģes Madaras padomu ko iesākt, raidījumam atklāj pati Madara.

Vīriešu uzņemtajos video redzams, kā novārdzinātais suns sarūpēto barību rij kā neprātīgs.

Par notikušo esot tikusi informēta arī policija, taču pagaidām nevienam nebija skaidrs, ko iesākt.

Sunim steidzami esot bijusi nepieciešama vetārstu palīdzība, taču mājdzīvnieka īpašniecei tas neesot šķitis svarīgi, tāpēc viņa noraidīja visus piedāvājumus izlīdzēt, arī finansiāli, vēsta "Degpunktā".

Suņa īpašniece noliedz, ka nebūtu dzīvnieku barojusi. Sieviete un viņas kaimiņš apgalvo, ka nesaprot, kāpēc nomocītais zvērs pēkšņi aizvests prom, jo viss taču ar viņu esot bijis kārtībā.

Šobrīd suns atrodas dzīvnieku aizsardzības biedrības "Libertas" aprūpē.

"Viņam vispār nav miesas uz kauliem. Viņš no tā, ka viņam nav enerģija, vispār paiet nevar. Viņam arī pēc mutes skatoties liekas, ka viņš būtu arī savu ķēdi grauzis. Šobrīd grūti pateikt, kas tieši viņam ir, jo viņam ir paņemtas analīzes un taisa izmeklējumus, tā kā diagnozes viņam nav. Viņš ir bēdīgā stāvoklī," raidījumam "Degpunktā" norādījusi biedrības "Liberta" īpašniece Ildze Leimante.

Ikvienam ir iespēja atbalstīt biedrības "Liberta" pūliņus glābt dzīvnieka dzīvību, kontaktējoties ar patversmes darbiniekiem pa tālruņa numuru 20333571.

Noskaties sižetu!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu